ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μεταγραφές από Παρασκευή και αν...

Ολυμπιακός: Μεταγραφές από Παρασκευή και αν...

Τώρα, μετράει η πρόκριση κόντρα στη Γουλβς την Πέμπτη το βράδυ στο Μολινό και η πίστη σε αυτή. Οι νέοι παίκτες, μπορούν να περιμένουν τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή.

Είχαμε τονίσει πως θα είναι ένα περίεργο καλοκαίρι. Πως να μην είναι; Μπήκαμε στον Αύγουστο και είναι όλα ανοιχτά. Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα με αγωνιστικές υποχρεώσεις, την ώρα που τα δημοσιεύματα όλο και αυξάνονται. Και για τις ομάδες που ενδιαφέρονται για ποδοσφαιριστές του ερυθρόλευκου ρόστερ, αλλά και για υποψήφιους προς μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Η πανδημία, άλλαξε τα δεδομένα. Ο σύλλογος καλείται να λειτουργήσει διαφορετικά. Προεργασίες με ποδοσφαιριστές και ατζέντηδες, σαφέστατα και έχουν γίνει. Θα ήταν παράλογο να μην έχουν προχωρήσει. Η ουσία, όμως, είναι ότι αυτές τις μεταγραφικές κινήσεις ο Ολυμπιακός, το πάρε-δώσε, θα το δει από… Παρασκευή και αν.

Ο Μαρτίνς ασχολείται με την ομάδα του. Με αυτούς που έχει στη διάθεσή του. Δεν θα παίξει ο Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια το βράδυ της Πέμπτης (6/8) στο "Μολινό". Αναφέρω τον Ισλανδό τερματοφύλακα γιατί είναι κλεισμένη περίπτωση, όπως είχε ανακοινώσει και η ΑΕΛ πρώτη. Ο Αλέν θα κληθεί να βάλει τα γάντια του βασικού. Αυτός θα έχει το δύσκολο έργο να καλύψει το κενό του τραυματία Σα.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός τα καταφέρει και συνεχίσει ταξιδεύοντας στη Γερμανία, οι μεταγραφές θα πάνε ακόμη πιο πίσω. Τουλάχιστον και δημοσίως, όσον αφορά στις ανακοινώσεις. Στο ρεπορτάζ μας καθημερινά, έχουμε καταγράψει διάφορες λεπτομέρειες.

Για παράδειγμα, ως αντί-Σα (αν φύγει βέβαια πρώτα, κάτι που δείχνει το πιθανότερο), δεν παίζει μόνο ο έμπειρος και δοκιμασμένος Σούμπασιτς. Όπως στους εξτρέμ, δεν είναι μόνο ο Γκραντέλ. Απλά για τις μεταγραφές, χρόνος θα υπάρξει. Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή, ζει με το σήμερα, το αύριο και το μεθαύριο. Κι αυτό, τον θέλει την Τετάρτη (5/8) να μπαίνει στο αεροπλάνο για το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ και την επόμενη ημέρα να μπαίνει στο "Μολινό" για να διεκδικήσει την πρόκριση στο Final-8.

Στον κόσμο σίγουρα αρέσουν οι μεταγραφές, αλλά τέτοια ώρα, προέχει αυτό το σπουδαίο ματς. Επίσης, δεν είναι ωραίο και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Ακόμη και ο Ελαμπντελαουί για παράδειγμα που λογικά θα συνεχίσει στην Τουρκία, θέλει να παίξει, να είναι σε αυτό ραντεβού. Να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για τον Ολυμπιακό. Και άλλοι φυσικά, που την επόμενη σεζόν μπορεί να μη φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Μαρτίνς από την πλευρά του, εδώ και καιρό δεν αναφέρεται στη νέα χρονιά. Έχει βάλει ως στοίχημα να πάει η ομάδα ακόμη πιο μακριά στην Ευρώπη. Το πιστεύει, το μεταφέρει, θέλει να το περάσει στο μυαλό των παικτών του. Χρόνος για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς θα υπάρξει. Για την υλοποίησή του βασικά, γιατί η διοίκηση ήδη "τρέχει" αρκετά θέματα. Τώρα, όμως, είναι η ώρα για το ταξίδι στην Αγγλία, για το ματς με τους Γουλβς και το στόχο της πρόκρισης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ