ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Μετά το σοκ με Χασάν, χτύπησε ελαφρώς ο Μάνος!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τον 24χρονο επιθετικό, ο οποίος τραυματίστηκε στην χθεσινοβραδινή προπόνηση στο χέρι, αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό ώστε να κινδυνεύσει η παρουσία του με τον ΟΦΗ.

Ο τραυματισμός του Χασάν που θα κρατήσει τον Αιγύπτιο περίπου τρεις εβδομάδες έξω (και ίσως λίγο παραπάνω) ήταν ένα σοκ για τον Ολυμπιακό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποχρεώσει τον Πέδρο Μαρτίνς να προσέχει σαν κόρη οφθαλμού τον Γκερέρο που θα τραβήξει το μεγαλύτερο κουπί έως τη διακοπή του Νοεμβρίου, αλλά και τον Δημήτρη Μάνο, ο οποίος είναι ο μοναδικός "μπακ απ" του Ισπανού για τα ματς της Σούπερ Λίγκας, μιας και ο Έλληνας φορ δεν είναι δηλωμένος για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Χθες (18/10) λοιπόν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Πέδρο Μαρτίνς τα… είδε όλα! Κι αυτό, γιατί σε μία ανύποπτη φάση στην προπόνηση, ο Δημήτρης Μάνος έπεσε στο έδαφος, έβαλε τα χέρια του για να στηριχθεί και ήρθε ένας "ερυθρόλευκος" και τον πάτησε κατά λάθος στο χέρι!

Αμέσως αποχώρησε από την προπόνηση με πόνους και ο Πορτογάλος τεχνικός περίμενε με αγωνία τις εκτιμήσεις των γιατρών.

Το ιατρικό επιτελείο που τον εξέτασε επί τόπου διαπίστωσε ότι δεν συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος ανησυχίας και όλα δείχνουν ότι θα τον έχει κανονικότατα στη διάθεσή του ο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Από την άλλη όμως, θέλουν να τον ξαναδούν και την Παρασκευή (19/10), έτσι ώστε να είναι απολύτως σίγουροι για το αν ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να τον υπολογίζει ή όχι για το παιχνίδι στο "Γεντί Κουλέ".

Επαναλαμβάνουμε, ότι οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για έναν επιπόλαιο τραυματισμό. Απλώς το κακό είναι ότι σε δύο μέρες είναι το ματς με τον ΟΦΗ και για αυτό θέλουν να τον εξετάσουν καλού - κακού οι γιατροί, έτσι ώστε να μην υπάρξει οποιοδήποτε ρίσκο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ