ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Μετά από Ανσαριφάρντ και Ταχτσίδη, μετακομίζει στο Νησί και τρίτος "ερυθρόλευκος"!

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Παναγιώτης Ταχτσίδης άφησαν τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι για να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Νότιγχαμ Φόρεστ και όλα δείχνουν πως παίρνει σειρά ένας ακόμα άνθρωπος των Πειραιωτών.

Το σημερινό "24ο Εαυγγέλιο" όπου έκανε ειδική αναφορά στο deal του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα (από τον Ιανουάριο) αλλά και στο μέλλον των Βρουσάι, Ανδρούτσου και Νικολάου, έκλεινε με μία επισήμανση.

"Κυκλοφορεί ευρέως πως στις αρχές Δεκέμβρη υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να μετακινηθεί κι άλλος”ερυθρόλευκος” από τον Ολυμπιακό στην Νότιγχαμ. Και δεν είναι απαραίτητο να πρόκειται για παίκτη", ήταν η σχετική αναφορά, και όλα δείχνουν πως ταυτότητα του "ερυθρόλευκου" που θα μετακομίσει στο Νησί έχει αποκαλυφθεί.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από το Νότιγχαμ όπου εδρεύει η Φόρεστ, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, η ομάδα της Τσάμπιονσιπ θα αποτελέσει το νέο ποδοσφαιρικό σπίτι του Κούλη Δουρέκα, με τον ποδοσφαιρικό διευθυντή του Ολυμπιακού να φαίνεται πως μετακομίζει οριστικά στο Νησί για λογαριασμό της μετά από αρκετά χρόνια προσφοράς στους "ερυθρόλευκους".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ