ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μενού από Masterchef για Μαρτίνς και Καρεμπέ

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το δείπνο μετά την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος και η δικαίωση του Κριστιάν Καρεμπέ για την επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε έστω και δύσκολα να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ. Η δουλειά έγινε και η ομάδα συνέχισε με μια ακόμη νίκη. Τρεις βαθμοί που μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έφεραν τον τίτλο του πρωταθλητή στους "ερυθρόλευκους", ανεξάρτητα του τι θα αποφασίσει το CAS.

Τα φώτα έσβησαν στο Καραϊσκάκη, οι στιγμές ήταν ξεχωριστές για όλους. Όπως και για τον Πέδρο Μαρτίνς που στη δεύτερή του σεζόν στον Ολυμπιακό, κατάφερε να πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα. Ο άνθρωπος που τον στήριξε, που είχε την καλύτερη άποψη από την πρώτη συνάντηση μαζί του, ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Γάλλος και την ώρα των πανηγυρισμών έδειξε να μοιράζεται τη χαρά του με τον Μαρτίνς. Και οι δύο τους, γιόρτασαν το 45ο πρωτάθλημα με δείπνο λίγο αργότερα, στη Γλυφάδα.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι βοηθοί του, αλλά και οικογενειακά τους πρόσωπα, απόλαυσαν ελληνική κουζίνα. Στο “Feedέλ” βρέθηκαν, ένα εστιατόριο που σεφ του είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ενός εκ των κριτών στο γνωστό παιχνίδι MasterChef.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έτσι, γιόρτασε το πρωτάθλημα μαζί με τον άνθρωπο που τον πίστεψε από την πρώτη στιγμή. Το μενού είχε και κρασί, η βραδιά έτσι κι αλλιώς κύλησε όμορφα και οι στιγμές, ξεχωριστές για τον Μαρτίνς που κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό.

Στόχοι υπάρχουν και στη συνέχεια άλλωστε. Η ομάδα έχει προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, είναι στους "16" του Europa League. Λίγες στιγμές χαλάρωσης λόγω της κατάκτησης του πρωταθλήματος και από την Παρασκευή, η δουλειά συνεχίζεται για τους "ερυθρόλευκους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός - ΟΦΗ 2-1: Γλέντι τίτλου με Χασάν
Ολυμπιακός: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Ομάρ πού να πας;
Μαρινάκης: "Υπερήφανος για τον Ολυμπιακό μας"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ