ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Βαλμπουενά, Ποντένσε και Σισέ

Ολυμπιακός: Με Βαλμπουενά, Ποντένσε και Σισέ

Βαλμπουενά, Ποντένσε και Σισέ επιστρέφουν στη δράση για τον Ολυμπιακό. Και οι τρεις συμπεριλήφθησαν στην αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής (5/1, 19.30) τον Παναθηναϊκό. Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής (5/1, 19.30) τον Παναθηναϊκό, στο κεκλεισμένων των θυρών "Γ. Καραϊσκάκης", για τη 17η αγωνιστική της Super League 1. Η προετοιμασία των "ερυθρόλευκων" ολοκληρώθηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει εκ νέου σε δύο σημαντικούς παίκτες του.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ξεπέρασε τον τραυματισμό του (είχε χτυπήσει την 1η Δεκεμβρίου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ), ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος έχασε τα παιχνίδια με ΑΕΛ και Βόλο λόγω των ενοχλήσεων από το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Εκτός, ασφαλώς, έχουν μείνει οι τραυματίες Σουντανί, Μπρούνο και Γκιλιέρμε, αλλά και ο Γιασίν Μεριά. Άξιο αναφοράς ότι για πρώτη φορά μπήκε στην αποστολή ο Σισέ, που είχε υποστεί λοίμωξη αναπνευστικού τον Σεπτέμβριο.

Ο Ολυμπιακός, που προέρχεται από το 0-0 με τον Βόλο, μετράει έντεκα νίκες και πέντε ισοπαλίες σε 16 παιχνίδια, με 32 γκολ ενεργητικό και έξι παθητικό, και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η αποστολή: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπενζιά, Μπουχαλάκης, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Βαλμπουενά, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίθεση Μαρτίνς σε Περέιρα: "Δεν είναι δυνατόν να λέει ότι δεν ευθύνεται"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ