ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Τοροσίδη, Μπα και Αβραάμ κόντρα στην ΑΕΛ

CHAMPIONS LEAGUE / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ελλείψει Σεμέδο, Ελαμπντελαουί και Γκιλιέρμε, τριών πρωτοκλασάτων παικτών, ο Πέδρο Μαρτίνς προχωρά σε αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Τετάρτης (18/12, 17.15) με την ΑΕΛ.

Η 15η αγωνιστική της Super League βρίσκει τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με την ΑΕΛ στο -κεκλεισμένων των θυρών- "Γ. Καραϊσκάκης". Με δέκα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, με την καλύτερη επίθεση (μαζί με τον ΠΑΟΚ) και την καλύτερη άμυνα, οι "ερυθρόλευκοι" εξακολουθούν να παραμένουν στην κορυφή, όπου θέλουν να μείνουν μέχρι τέλους.

Ο αγώνας με τους "βυσσινί" έχει ιδιαιτερότητες. Είναι η πρώτη φορά φέτος που ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τους οπαδούς του. Η ομάδα με τους 24.715 μέσο όρο θεατές ανά παιχνίδι, αυτή τη φορά θα κληθεί να κατακτήσει τη νίκη στο άδειο φαληρικό γήπεδο (έχει επιβληθεί τιμωρία δύο αγωνιστικών για όσα έγιναν με τον ΠΑΟΚ).

Η άλλη ιδιαιτερότητα είναι ότι τρεις πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές του ρόστερ δεν είναι διαθέσιμοι. Ο Ρούμπεν Σεμέντο είναι τιμωρημένος (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), ο Γκιλιέρμε τραυματίστηκε με τον Αστέρα στην Τρίπολη (θα μείνει περίπου ένα μήνα εκτός γηπέδων), ενώ εκτός αποφασίστηκε να μείνει ο Ομάρ για λόγους ξεκούρασης. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού μετρά ήδη 24 παιχνίδια φέτος και ήταν αναγκαίο να πάρει ανάσες.

Θέλοντας και μη ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" είναι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του. Ο αντικαταστάτης του Ομάρ θα είναι πιθανότατα ο Τοροσίδης, ο οποίος έπαιξε τελευταία φορά στις 19 Οκτωβρίου, στο εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ. Με όλα κι όλα τέσσερα παιχνίδια την τρέχουσα σεζόν. Παρτενέρ του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο κέντρο των μετόπισθεν θα είναι ο Ουσεϊνού Μπα. Ο 24χρονος Σενεγαλέζος μπορεί να έχει κάνει μόλις τρεις συμμετοχές (Πλζεν, Λαμία, Παναιτωλικός), αλλά σε όλα ήταν θετικός. Απέφυγε λάθη και έκανε καλά τη δουλειά του.

Καθώς ο Γκιλιέρμε έχει τεθεί νοκ άουτ, ο Καμαρά θα βρίσκεται δίπλα στον Μπουχαλάκη. Εκτός από τον Βραζιλιάνο, αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα της Τρίπολης έγινε ο Ντανιέλ Ποντένσε (μυικός τραυματισμός). Ο Πορτογάλος εξτρέμ μπήκε στην 24μελής αποστολή, αλλά στην ενδεκάδα δεν θα είναι σύμφωνα με τις ενδείξεις. Θα είναι έκπληξη. Ένας εκ των Ραντζέλοβιτς ή Μπρούνο θα πάρει θέση βασικού. Το πιο πιθανό ο Σέρβος, που πήρε και αρκετό χρόνο συμμετοχής στο "Θ. Κολοκοτρώνης". Από εκεί και πέρα, τα πρόσωπα θα είναι λίγο πολύ τα αναμενόμενα.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι να δούμε την εξής ενδεκάδα: Σα, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί. Την αποστολή που ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης (17/12) συμπληρώνουν οι Αλέν, Τζολάκης, Κούτρης, Μπα, Μάρκοβιτς, Μεριά, Γκασπάρ, Ξενιτίδης, Μπρούνο, Μπενζιά, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Λοβέρα, Γκερέρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Με Χριστοδουλόπουλο κόντρα στην ΑΕΛ
Η παρουσίαση της συμφωνίας Ολυμπιακού - Stoiximan
Ολυμπιακός: Θα πάρει χαφ
Ολυμπιακός: Ξανά για Ζοάο Καρβάλιο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ