ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του για το πρωτάθλημα!

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός πρώτος και στα εισιτήρια, με 23.770 μέσο όρο στις υποχρεώσεις του εντός των συνόρων και έχοντας ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στην αναμονή.

Δύο συνεχόμενες χρονιές χωρίς πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, κρίνονται πολλές. Η ομάδα κάνει τη μεγάλη της επιστροφή, είναι μόνη πρώτη και ο στόχος όλων, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι η προτεραιότητα όλων και φαίνεται. Είτε στις ομιλίες σε Ρέντη και σε Καραϊσκάκη είτε στις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, είναι ο βασικός στόχος.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού πάντως, δείχνει διατεθειμένος να συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια. Ήταν κάτι που είχε φανεί και την περσινή σεζόν, ακόμη και όταν η ομάδα είχε μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Άρεσε το καλό ποδόσφαιρο και όλοι έδειχναν τη φετινή σεζόν.

Με το τέλος της περσινής χρονιάς, ο Ολυμπιακός προχώρησε στην ενημέρωση του κόσμου του για τα εισιτήρια διαρκείας. Εκεί όπου 21.000 φίλοι του έσπευσαν να τα προμηθευθούν, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα κατάφερνε στη συνέχεια να μπει στους ομίλους του Champions League και να έχουν δει ήδη τα ματς με Τότεναμ και Μπάγερν Μονάχου.

Άλλωστε, η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε ενημερώσει πως αν εξασφάλιζε τη συμμετοχή της σε ομίλους, θα υπήρχε άλλη τιμή στα διαρκείας. Με το μεγαλύτερο ποσοστό των κατόχων πάντως, να τα έχουν προμηθευθεί πριν τη ρεβάνς με την Πλζεν!

Στον αγώνα με την ΑΕΚ, οι "ερυθρόλευκοι" συμπλήρωσαν πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις. Ας δούμε τους αριθμούς των εισιτηρίων σε αυτά τα ματς:

-με Αστέρα Τρίπολης (18.921 εισιτήρια)

-με Βόλο (22.532 εισιτήρια)

-με Λαμία (21.123 εισιτήρια)

-με ΟΦΗ (25.121 εισιτήρια)

-με ΑΕΚ (31.157 εισιτήρια)

Συνολικά δηλαδή ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα έχει κόψει 118.854 εισιτήρια, κάτι που φέρνει έναν μέσο όρο των 23.770 εισιτηρίων. Ένας αριθμός ικανοποιητικός, καθώς το πιο εμπορικό ματς ήταν αυτό με την ΑΕΚ. Με τον ΠΑΟΚ να έρχεται την 1η Δεκεμβρίου και τον κόσμο να ρωτά ήδη για τα εισιτήρια, αλλά και τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο γύρο.

Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στα εισιτήρια στο πρωτάθλημα και όλα δείχνουν πως η ζήτηση θα συνεχίσει να είναι μεγάλη. Πλην των αγώνων με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα έρθουν Ατρόμητος, ΑΕΛ, Άρης, Ξάνθη, Πανιώνιος και Παναιτωλικός. Κάπως έτσι θα ολοκληρωθούν τα δεκατρία εντός έδρας ματς και φυσικά θα υπάρχουν και τα πέντε στα playoffs.

Δεν χρειάζεται να προχωρήσουμε σε ανάλυση για την προσέλευση του κόσμου στις αναμετρήσεις του Champions League. Τόσο με την Τότεναμ, όσο και με την Μπάγερν, έγινε sold out. Εκεί που οι φιλοξενούμενοι άλλωστε είχαν το 5% των εισιτηρίων. Με τους Άγγλους να επιστρέφουν κάποια τα οποία βγήκαν σε κυκλοφορία για λίγες ώρες και εξάντλησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, ενώ οι Γερμανοί έδωσαν και τα 1.600 που είχαν πάρει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ