ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με το βλέμμα στο ΟΑΚΑ

Ολυμπιακός: Με το βλέμμα στο ΟΑΚΑ

Στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στην αναμετρηση με τον Παναθηναϊκό περιμένουν στον Πειραιά για να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στην κορυφή, αν νικήσουν τον Απόλλωνα στη Ριζουπολη.

Η προ ημερών ήττα (0-1) από τη Λαμία στο Κύπελλο και ο αποκλεισμός από τα ημιτελικά του θεσμού προκάλεσε... αναταράξεις στον Ολυμπιακό. Για τους "ερυθρόλευκους" η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν σημαντικός στόχος, αλλά μετά το ανέλπιστο αποτέλεσμα με τη Λαμία στο "Γ. Καραϊσκάκης", έμειναν για τρίτη διαδοχική φορά μακριά από τον τελικό.

Μετά τον αποκλεισμό από τους "16" του Europa League και την απροσδόκητη εξέλιξη του αγώνα με τη Λαμία, ο Ολυμπιακός ρίχνει πλέον όλο το βάρος στο πρωτάθλημα για το καλύτερο δυνατό φίνις. Δεν του έχει απομείνει άλλωστε κανένας άλλος στόχος.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται επτά βαθμούς μπροστά, απομένουν οκτώ αγωνιστικές για το φινάλε και οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν παρά να προχωρήσουν με νίκες μέχρι τέλους. Αυτό άλλωστε ήταν και το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους παίκτες μετά την αναμέτρηση με τη Λαμία στο Φάληρο.

Η προσοχή των παικτών του Ολυμπιακού βρίσκεται στον αγώνα της Δευτέρας (4/3, 19.00) με τον Απόλλωνα, αλλά όπως είναι απολύτως λογικό, το ντέρμπι της Κυριακής (3/3, 19.30) στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ δεν τους αφήνει καθόλου αδιάφορους τους Πειραιώτες, που προσδοκούν σε γκέλα του Δικεφάλου, ώστε σε συνδυασμό με δική τους επικράτηση στη Ριζούπολη να μειωθεί ακόμη περισσότερο η διαφορά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επιχειρεί να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του και τους καθιστά σαφές ότι δεν πρέπει να τα παρατήσουν, με δεδομένο ότι απομένουν αρκετές αγωνιστικές για το φινάλε της Super League και πολλά μπορούν να γίνουν. Από εδώ και στο εξής, άλλωστε, όλοι κρίνονται. Παίκτες και προπονητικό τιμ. Και ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει καλά πως οι εμφανίσεις που θα κάνει η ομάδα του μέχρι το πέσιμο της... καρό σημαίας, θα παίξουν κομβικό ρόλο για το μέλλον του στο λιμάνι.

Αγωνιστικά, ενόψει και του ματς με την ουραγό της Super League "Ελαφρά Ταξιαρχία", ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν υπολογίζεται. Ο Νορβηγός δεν είναι έτοιμος και η απουσία του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όπως δεδομένες είναι και αυτές των Μαντί Καμαρά και Ζιλ Ντίας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ