ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Oλυμπιακός: Με το μυαλό και στο Final-8

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον Ολυμπιακό μπορεί να μην το φωνάζουν, αλλά αρχίζουν και βλέπουν για τα καλά την προοπτική της Ευρώπης και του Final-8, ενώ άνθρωποι της ομάδας θα ταξιδέψουν το προσεχές διάστημα στη Γερμανία.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, έχει στόχο το νταμπλ, αλλά γνωρίζει πως η σεζόν του θα κλείσει με την Ευρώπη. Εκεί που περιμένει να ενημερωθεί αν θα παίξει στις 5 ή 6 Αυγούστου και σε ποια έδρα. Οι Άγγλοι των Γουλβς θέλουν να παίξουν στο γήπεδό τους, στο "Μολινό", αλλά η UEFA είναι αυτή που θα αποφασίσει. Πλέον, μπορεί να μην το φωνάζουν στον Ολυμπιακό, αλλά αρχίζουν και βλέπουν για τα καλά την προοπτική της Ευρώπης και του Final-8.

Όπως είναι γνωστό, η UEFA τροποποίησε τη διοργάνωση λόγω του κορονοϊού και των παρελκόμενών του. Έτσι, αν όλα πάνε καλά και ο Ολυμπιακός αποκλείσει τους Γουλβς, θα πρέπει να ταξιδέψει στη Γερμανία για να δώσει εκεί τις επόμενες αναμετρήσεις του.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωποι του Ολυμπιακού θα ταξιδέψουν στη Γερμανία στο επόμενο διάστημα, μετά από ειδοποίηση της UEFA. Θα πείτε πως γίνεται αυτό; Χωρίς να ξέρει κανείς αν ο Ολυμπιακός θα τα καταφέρει απέναντι στους Γουλβς. Οι ημερομηνίες των αγώνων για τα προημιτελικά θα είναι πολύ κοντά. Έτσι, η UEFA ενημέρωσε όλες τις ομάδες που διεκδικούν εισιτήριο για τους "8" του Europa League, να κάνουν μια διερεύνηση αγοράς στη Γερμανία, όσον αφορά στο που θα καταλύσει η αποστολή και που θα προπονείται η ομάδα.

Είναι κάτι σαν μίνι προετοιμασία, ειδικά για τις ομάδες που θα καταφέρουν να φτάσουν ως το τέλος της διοργάνωσης. Έτσι ειδοποιήθηκε και ο Ολυμπιακός. Άνθρωποι των "ερυθρολεύκων" έτσι, θα ταξιδέψουν στη Γερμανία και θα δουν και ξενοδοχεία και εγκαταστάσεις. Αν όλα πάνε καλά με τους Γουλβς, θα πάνε εκεί που θα έχουν κλείσει και θα είναι πανέτοιμοι για την πρόκληση του Final-8.

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Θέλοντας και μη έτσι, μπαίνει άμεσα στο μυαλό τους αυτή η προοπτική. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών άλλωστε, θα είναι σε ανοιχτή επαφή με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του ώστε να δώσουν το "οκ" και να γίνει μια πρώτη κράτηση. Επαναλαμβάνω, είναι κάτι που αφορά όλες τις ομάδες που διεκδικούν την είσοδό τους στα προημιτελικά του Europa League.

Και σίγουρα πρόκειται για μια ακόμη ιδιαιτερότητα, λόγω του κορονοϊού. Έχει γίνει άνω-κάτω το πρόγραμμα όλων των ομάδων που συνεχίζουν στην Ευρώπη, δεν ξέρουν ακόμη που θα παίξουν τις ρεβάνς, μπορεί να χρειαστεί να βρεθούν για αρκετές ημέρες στη Γερμανία στη συνέχεια και ουσιαστικά θα γνωρίζουν ότι μετά από λίγο διάστημα, θα τους περιμένει η σέντρα της περιόδου 2020-21. Με προκριματικούς και ματς πρωταθλήματος.

Βέβαια και στον Ολυμπιακού καλούνται να είναι έτοιμοι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Και δεν είναι ψέμα, πως ο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του το έχουν ήδη στο μυαλό τους όλο αυτό το πακέτο και θα κοιτάξουν να "χτίσουν" και ανάλογα. Ο τρόπος που διαχειρίστηκαν την ομάδα στην καραντίνα άλλωστε, έδειξε πως έγινε σοβαρότατη δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Τώρα, έρχεται και η συνέχεια…

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα μικρά μυστικά μιας περήφανης κούπας
Η Γαλατά περιμένει τον Ομάρ και ο Νορβηγός τον Ολυμπιακό
Ολυμπιακός: Καρέ-καρέ το εξαιρετικό γκολ του Ελ Αραμπί
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ