ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Σολδάνο κόντρα στην Ξάνθη

ΑΦΙΞΗ ΣΟΛΔΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΣΟΛΔΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με τον Σολδάνο να συμμετέχει για πρώτη φορά στην αποστολή, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την 19άδα του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Ξάνθη (23/1, 19:30). Εκτός έμειναν οι Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Καμαρά, Ναουέλ και Γκερέρο.

Με την προπόνηση της Τρίτης (22/1), ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την Ξάνθη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", το απόγευμα της Τετάρτης (23/1, 19:30). Η πρώτη αναμέτρηση στα Πηγάδια είχε ολοκληρωθεί δίχως τέρματα για τις δύο ομάδες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που συμπεριέλαβε στα πλάνα του για το παιχνίδι στο Φάληρο και μέσα σε αυτούς είναι ο Φράνκο Σολδάνο. Ο Αργεντίνος αποτελεί μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου από την Ουνιόν Σάντα Φε και συμμετέχει για πρώτη φορά σε αποστολή των ερυθρολεύκων. Εκτός έμειναν οι Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Καμαρά, Ναουέλ και Γκερέρο.

Σα, Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας, Τοροσίδης, Μαρτίνης, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ποντένσε, Χάσαν, Σολδάνο και Βοΐλης, είναι οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς στην αποστολή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ