ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Ραντζέλοβιτς η αποστολή για Πανιώνιο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και μπήκε στην αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου (15/2, 19.30) με τον Πανιώνιο. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Μασούρας και Γκιλιέρμε.

Με τέσσερις βασικές απουσίες, αλλά με τον Ραντζέλοβιτς στην αποστολή κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του Σαββάτου (15/2, 19.30) με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League. Ο Σέρβος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό, έκανε προπόνηση την Παρασκευή (14/2) και ενσωματώθηκε στα πλάνα του Μαρτίνς.

Υπενθυμίζεται ότι είναι τιμωρημένοι οι Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε και Μασούρας, καθώς και τραυματίες οι Μπρούνο και Σουντανί.

Η αποστολή: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μαρτίνης, Μπα, Σισέ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Καφού, Ξενιτίδης, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Εμρέ Μορ, Χριστοδουλόπουλος, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Για τον Πανιώνιο εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Γιάννης Παπανικολάου, ενώ στη λίστα του Νίκι Παπαβασιλείου δεν συμπεριλήφθηκαν οι Οικονομίδης και Μιλόγεβιτς που ταλαιπωρούνται με μυϊκά προβλήματα.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Μίκο, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Κόρμπος, Ρέτσος, Τσιλούλης, Καμαρά, Εμμανουηλίδης, Γρίβας, Αραμπούλι, Δούμτσιος, Σιντί Αλί, Παπαγεωργίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ