ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με προετοιμασία η επιστροφή

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποφασίσει πως σε περίπτωση που επιστρέψει η δράση τον Μάιο, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα χρειαστεί να κάνουν μίνι προετοιμασία για να επανέλθουν όπως πρεπεί στις υποχρεώσεις.

Οι ημέρες περνούν και ουσιαστικά, φαίνεται πως θα χρειαστεί και άλλος χρόνος για να αποφασιστεί τι θα γίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βλέπετε, φαίνεται πως η UEFA είναι αποφασισμένη έστω και αργά, να ολοκληρώσει κανονικά τις διοργανώσεις του Champions League και του Europa League.

Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη, έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς, έχοντας να αντιμετωπίσει τους Γουλβς, στη ρεβάνς του 1-1. Στο Γουλβερχάμπτον υπάρχουν όλο και πιο πολλά κρούσματα, η κατάσταση δυσκολεύει για τα καλά στην Αγγλία. Και εκεί, όμως, αναμονή θα πρέπει να υπάρχει, το ίδιο άλλωστε θα κάνουν όλες οι ομάδες που συνεχίζουν στις διοργανώσεις της UEFA.

ΞΕΡΕΙ, ΒΛΕΠΕΙ, ΑΛΛΑ...

Σε σχετικό μας θέμα τις προηγούμενες ημέρες, είχαμε αναφέρει πως ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του ενημερώνονται πλήρως για τη δράση των ποδοσφαιριστών τους αυτές τις ημέρες. Ενημερώνουν, υπάρχουν και βίντεο άλλωστε που κυκλοφορούν. Η άποψη που υπάρχει, όμως, είναι ξεκάθαρη.

Δεν μπορεί να μείνει η ομάδα, ως ομάδα, σε καλό επίπεδο με ατομική δουλειά. Άλλος παίζει με μπάλα, άλλος κάνει βάρη, άλλος ασκήσεις. Είναι τελείως διαφορετικό το πρόγραμμα του καθενός, ο τρόπος που δουλεύει. Είναι βλέπετε και οι συνθήκες που υπάρχουν για τον καθένα. Όλα αυτά ο Μαρτίνς τα βλέπει, τα ξέρει...

ΜΙΝΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η ΛΥΣΗ

Παίρνουμε το καλό σενάριο. Αυτό που θέλει κάποια στιγμή μέσα στον Μάιο να ξαναδούμε ποδόσφαιρο. Πρωτάθλημα, ματς στην Ευρώπη, θα δείξει... Ο Πέδρο Μαρτίνς το έχει αποφασίσει και έχει ενημερώσει και τους αρμόδιους στο σύλλογο. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι ποδοσφαιριστές δεν θα μαζευτούν μία ημέρα και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον επόμενο αγώνα.

Η λύση σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς, είναι μια μίνι-προετοιμασία. Έστω και λίγων ημερών, αλλά θα δουλέψουν περισσότερο στο κομμάτι φυσικής κατάστασης, εκεί που λογικά θα είναι εκτός ρυθμού πλέον, μετά την εξάπλωση του κορονοϊού και την απομόνωση όλων στα σπίτια τους.

ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Φυσικά, όπως και στον Ολυμπιακό, έτσι και ο Μαρτίνς δεν βγάζει καμία αγωνία. Για το πότε π.χ. θα ξαναδούμε ποδόσφαιρο, τις διοργανώσεις όπου συμμετέχουν οι "ερυθρόλευκοι" να συνεχίζονται. Ο Πορτογάλος προπονητής όπως και οι άνθρωποι της ομάδας, βλέπουν πως το πρόβλημα πλέον είναι παντού. Αλλού περισσότερο, αλλού λιγότερο, αλλά παραμένει ένα σοβαρό πρόβλημα για την κοινωνία μας μέσα στο 2020.

Περιμένει έτσι τις εξελίξεις, να δει την τροπή που μπορούν να πάρουν τα πράγματα και τότε θα οδηγηθεί και στις οριστικές αποφάσεις. Γνωρίζει και ο ίδιος ότι είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση, πράγματα που πρέπει να "ζυγίσει" τόσο αυτός όσο και ο σύλλογος και όταν θα έρθει η ώρα, να πάρουν και τις κατάλληλες αποφάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ