ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Ποντένσε και Φορτούνη κόντρα στην ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Με Ποντένσε και Φορτούνη κόντρα στην ΑΕΚ

Τόσο ο Ντανιέλ Ποντένσε, όσο και ο Κώστας Φορτούνης βρίσκονται στην 21μελή αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Εκτός οι Μεριά, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο και ο τιμωρημένος Σεμέδο.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League 1 (26/1, 19:30) και ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην 21μελή αποστολή όπως είχε προαναγγείλει στις δηλώσεις του τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στη Γουλβς.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Κώστας Φορτούνης. Αντίθετα στις επιλογές του Πορτογάλου προπονητή δεν συναντάται το όνομα του Τυνήσιου κεντρικού αμυντικού, Γιασίν Μεριά, ούτε αυτά των Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Υπενθυμίζεται ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι τιμωρημένος. Αναλυτικά η αποστολή:

Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος, Μασούρας, Λοβέρα, Φορτούνης, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ