ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με πλάνο να τελειώσει η σεζόν

Ολυμπιακός: Με πλάνο να τελειώσει η σεζόν

Στον Ολυμπιακό θα περιμένουν να σηκώσουν το 45ο τους πρωτάθλημα στο γήπεδο, αλλά και να επιδιώξουν να πάνε ακόμη πιο μακριά στην Ευρώπη.

Από την τηλεδιάσκεψη της UEFΑ, πέρασαν διάφορα μηνύματα. Από αυτά, αγγίζουν και τον Ολυμπιακό. Τόσο γιατί λογικά θα συνεχιστεί το Europa League, έστω και πιο αργά, ενώ από τη στιγμή που στην Ελλάδα τα πράγματα δείχνουν κάπως… καλύτερα με τον κορονοϊό σε σύγκριση με άλλες χώρες, αναμένεται να ολοκληρωθεί και το πρωτάθλημα.

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν πάρει επίσημα θέση. Η τελευταία τέτοια, ήταν η απόφαση για τη διακοπή πρωταθλήματος, ομόφωνα μάλιστα, στη συνεδρίαση της Λίγκας.

Η αίσθηση που υπάρχει, όμως, είναι πως στον Ολυμπιακό θα περιμένουν και θα προσπαθήσουν να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, για να σηκώσουν το 45ο τους πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο, αλλά και να επιδιώξουν να πάνε ακόμη πιο μακριά στην Ευρώπη.

ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Ο Ολυμπιακός ως σύλλογος, το θέμα του κορονοϊού το έχει αντιμετωπίσει με μεγάλη σοβαρότητα. Και όχι μόνο τυπικά. Το προβάλει κιόλας, πόσο σημαντικό είναι για όλο τον κόσμο να προσέχει. Μηνύματα από τον Πέδρο Μαρτίνς, από ποδοσφαιριστές με πιο πρόσφατο τον αρχηγό, Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Παράλληλα, προβολή στα social media του συλλόγου ασκήσεων των ποδοσφαιριστών, πλήρως προσαρμοσμένοι στις απαιτήσεις των ημερών…

Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ

Είναι ξεκάθαρο πως από τη στιγμή που θα δοθεί το "οκ", ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποφασίσει πως η ομάδα στα γήπεδα θα μπει ξανά, μέσω μίνι προετοιμασίας που θα γίνει στο Ρέντη.

Την έχει πάρει την απόφαση μαζί με τους συνεργάτες του και γι’ αυτό, έχει δοθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα στον κάθε παίκτη για να το τηρεί. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, αλλά δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά. Γι’ αυτό και όταν οι "ερυθρόλευκοι" επιστρέψουν, αυτό θα γίνει με μια σύντομη προετοιμασία, ώστε να μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Αν όλα πάνε καλά άλλωστε, την ομάδα θα περιμένει μια ρεβάνς Κυπέλλου, δέκα ματς πλέι οφ, μια ρεβάνς για το Europa League. Δώδεκα ματς μίνιμουμ, δεν τα λες και λίγα…

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΓΚΡΟΥΠ

Ο Πορτογάλος προπονητής, περιμένοντας τις αποφάσεις των αρμοδίων, έχει σκεφτεί ακόμη και το πως μπορεί να γίνει πιο ομαλά η επιστροφή στη δράση. Έστω και αν χρειαστεί οι παίκτες του να χωριστούν σε κάποια γκρουπ, για να γίνει η προετοιμασία. Πάντως ότι και να συμβεί, θα έρθει τηρώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών.

Στον Ολυμπιακό άλλωστε από την πρώτη στιγμή και η διοίκηση, ενημέρωσε τους παίκτες πως είναι στη διάθεσή τους για ότι χρειαστούν, για ότι μπορεί να τους προκύψει με την εξάπλωση του κορονοϊού να έχει «χτυπήσει» και την Ελλάδα.

ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Τα ευχάριστα νέα για την επιστροφή στο γήπεδο, όταν θα έρθει η ώρα, περιμένουν και οι ποδοσφαιριστές. Και κακά τα ψέματα, προφανώς έχει να κάνει και με τα συμβόλαιά τους. Δεν είναι το ίδιο να ολοκληρωθεί η σεζόν με τη διεξαγωγή όλων των ματς, από το να έπαιζαν μόνο με Γουλβς ακόμη.

Είναι "περίεργη" η χρονιά για τα καλά πλέον, ωστόσο οι "ερυθρόλευκοι" έχουν και αυτοί την αίσθηση πως θα το ξανακλωτσήσουν το τόπι. Και θέλουν να γίνει αυτό…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ