ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Ομάρ στον "τελικό" του Μολινό

Ολυμπιακός: Με Ομάρ στον "τελικό" του Μολινό

Την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός υπέστη το σοβαρότατο πλήγμα με τον Ζοζέ Σα, τα ευχάριστα νέα έρχονται από το μέτωπο του Ομάρ Ελαμπντελαουί που δηλώνει παρών για τη Γουλβς.

Το Σάββατο (1/8) ήταν μια μέρα δύσκολη για τον Ολυμπιακό. Πέντε ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τη Γουλβς στην Αγγλία, ο βασικός και αναντικατάστατος τερματοφύλακας υπέστη σοβαρό τραυματισμό. Ο Ζοζέ Σα έπεσε άτσαλα στο έδαφος στην προπόνηση, χτύπησε στο αριστερό του χέρι και χάνει τον αγώνα που μπορεί να δώσει πρόκριση στους "8" του Europa League.

Η χειρότερη δυνατή εξέλιξη για τον Πέδρο Μαρτίνς να χάνει ένα από τα πολυτιμότερα εργαλεία που έχει στη διάθεσή του και μάλιστα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή. Την ίδια ώρα που αυτή η εξέλιξη προκαλούσε τεράστιο προβληματισμό στο Ρέντη, τα ευχάριστα νέα έρχονταν από το μέτωπο του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ είχε παραπονεθεί για ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, λίγο πριν από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική των Playoffs. Έμεινε εκτός και μάλιστα εκτός θα έμενε και από τον τελικό του Κυπέλλου, αν αυτός γινόταν. Έπρεπε λοιπόν να... φορτσάρει για να είναι διαθέσιμος στον αγώνα με τη Γουλβς στο Μολινό.

Το Σάββατο (1/8) ο εκ των αρχηγών των "ερυθρόλευκων" ακολούθησε πρόγραμμα δίχως να παραπονεθεί για ενοχλήσεις. Είναι απόλυτα καλά στην υγεία του, δεν αισθάνεται πόνο και στον "τελικό" του Γουλβερχάμπτον δηλώνει παρών. Σε έναν αγώνα που ενδεχομένως και να είναι ο τελευταίος του αν δεν πάρει ο Ολυμπιακός το αποτέλεσμα που θέλει (1-1 το πρώτο παιχνίδι).

Όλα αυτά τα χρόνια ο 29χρονος λειτουργούσε με απόλυτο επαγγελματισμό και πάντα έβαζε την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Ενώ στην Τουρκία η μεταγραφή του στη Γαλατασαράι θεωρείται δεδομένη, ο Ομάρ είναι έτοιμος να τα δώσει όλα για να δώσει στον Ολυμπιακό ό,τι περισσότερο μπορεί, ώστε να έρθει μια μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά.

Καλός είναι και ο Γκασπάρ, που λογικά θα έπαιρνε τη θέση του, αλλά δεδομένα -πολύ- καλύτερος είναι ο Ελαμπντελαουί. Με 46 συμμετοχές φέτος, έχει κάνει μακράν την πιο παραγωγική αγωνιστική περίοδο της καριέρας του. Και μάλλον την καλύτερη. Η διαφαινόμενη συμμετοχή του στο Μολινό αποτελεί την καλύτερη δυνατή εξέλιξη για τον Ολυμπιακό μετά το σοκ με τον Σα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Βαλίτσες για τρεις εβδομάδες
Ολυμπιακός: Χτύπησε ο Σα, χάνει τη Γουλβς
Ολυμπιακός: Ο χορός των Αραμπί και Ραντζέλοβιτς
Ήθελε να παίξει Σα τρελός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ