ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Μορ και Καφού κόντρα στη Λαμία

Ολυμπιακός: Με Μορ και Καφού κόντρα στη Λαμία
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία (04/02, 18:00), με τους Εμρέ Μορ και Καφού να συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των "εκλεκτών". Εκτός αρκετοί βασικοί.

Τη Δευτέρα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία (04/02, 18:00). Ο Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του το πρωί και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μεταξύ των "εκλεκτών" είναι οι Εμρέ Μορ και Καφού που αποκτήθηκαν την τελευταία ημέρα των μεταγραφών από τους "ερυθρολεύκους", αλλά κι οι Κώστας Φορτούνης, Αχμέντ Χασάν. Αντίθετα, ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αρκετούς βασικούς όπως τους Ζοζέ Σα, Ουσεϊνού Μπα, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Κώστα Τσιμίκα, Γκιλιέρμε, Ανδρέα Μπουχαλάκη, Ματιέ Βαλμπουενά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά η αποστολή: Αλέν, Τζολάκης, Καραργύρης, Τοροσίδης, Γκασπάρ, Μαρτίνης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπέλιτς, Καμαρά, Ξενιτίδης, Καφού, Μορ, Μασούρας, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Σουντανί, Χασάν.

Photo Credits: Δελτίο Τύπου / InTime

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ