ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Μαρτίνς, Μπουά και "χτίζοντας" για τη νέα σεζόν

Basel's Kevin Bua, left, Frankfurt's Almamy Toure, center, and Basel's Taulant Xhaka challenge the ball during a Europa League round of 16, 1st leg soccer match between Eintracht Frankfurt and FC Basel in Frankfurt, Germany, Thursday, March 12, 2020. The match is being played in an empty stadium because of the coronavirus outbreak. (AP Photo/Michael Probst)
Basel's Kevin Bua, left, Frankfurt's Almamy Toure, center, and Basel's Taulant Xhaka challenge the ball during a Europa League round of 16, 1st leg soccer match between Eintracht Frankfurt and FC Basel in Frankfurt, Germany, Thursday, March 12, 2020. The match is being played in an empty stadium because of the coronavirus outbreak. (AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Ο Ολυμπιακός έχει πρόγραμμα και προχωράει στην εφαρμογή του. Κοντά σε ανανέωση του συμβολαίου ο Πέδρο Μαρτίνς, στην τελική ευθεία και η απόκτηση του Ελβετού εξτρέμ της Βασιλείας, Κέβιν Μπουά.

Καθοριστική εξέλιξη με το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει υπάρξει. Η τράπουλα ανακατεύεται, η UEFA βάζει τις δικές της γραμμές, ωστόσο στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας την ερχόμενη εβδομάδα, θα κριθούν πολλά. Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός θα περιμένει, καθώς εκκρεμεί και η ρεβάνς με τους Γουλβς. Οι πληροφορίες, θέλουν το ματς να ορίζεται 6 Αυγούστου. Αν διεξαχθούν playoffs και Κύπελλο Ελλάδας, θα υπάρχει ένας ρυθμός, αν όχι… αναζητείται λύση.

Πάντως στον Ολυμπιακό, δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην εφαρμογή τους και για την ομάδα της νέας σεζόν. Έχουμε τονίσει πολλές φορές, ότι δεν θα υπάρξει άνεση χρόνου στη μετάβαση στη σεζόν 2020-21.

Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ

Ο χρόνος περνά, ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην Πορτογαλία, ωστόσο όλα δείχνουν πως με την επιστροφή του, θα "κλειδώσει" και η παραμονή του. Αυτή τη στιγμή, ο Μαρτίνς δεν φαίνεται να έχει πρόταση που μπορεί να βάλει… απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" θα προχωρήσουν στην αύξηση των αποδοχών του και έτσι, η παραμονή του Μαρτίνς για τρίτη χρονιά στο σύλλογο, δείχνει η πιθανότερη εξέλιξη. Σαφέστατα και θα μπορούσαμε να κάνουμε… άλλη κουβέντα αν δεν υπήρχε η πανδημία. Αν όλα ήταν διαφορετικά. Ο ατζέντης του, ο Φρέιτας, το προσπάθησε, αλλά φαίνεται πως δεν έχει βρει αυτό που θα κάλυπτε τον Μαρτίνς.

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΠΟΥΑ

Όπως θα διαβάσατε και χθες στο Sport24.gr και στο αποκαλυπτικό θέμα του Ευάγγελου Μίχου, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει προχωρήσει για τα καλά την περίπτωση του Κέβιν Μπουά της Βασιλείας. Συμβόλαιο ύψους 600.000 ευρώ το χρόνο, δείχνει καλό και εφικτό στα νέα δεδομένα που θα διαμορφωθούν. Το γαλλικό δίκτυο του Ολυμπιακού έχει δείξει το δρόμο για τον Μπουά και όλα δείχνουν πως θα είναι ένας από τους εξτρέμ των Πειραιωτών τη νέα σεζόν. Έχει ποιότητα, μπορεί να σκοράρει, γενικά υπήρχε καλή άποψη στο τμήμα σκάουτινγκ και γι’ αυτό το θέμα φαίνεται να έχει τρέξει. Να σημειώσουμε πως ο Ολυμπιακός όλο αυτό το διάστημα, δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει… Και ο παίκτης, έχει ρωτήσει αρκετό κόσμο για Ελλάδα και Ολυμπιακό.

ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΕΞΤΡΕΜ…

Η αίσθηση που δίνεται, είναι πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και για άλλον εξτρέμ. Μην ξεχνάμε πως τον Ιανουάριο του 2020, έχασε τον Ντανιέλ Ποντένσε που συνεχίζει την καριέρα του στους Γουλβς. Ο Μαρτίνς με τον Μορ δεν ψήνεται, ούτε που θα γίνει κουβέντα ενεργοποίησης οψιόν αγοράς του και έτσι, η κουβέντα είναι λογικό να πάει και σε άλλες περιπτώσεις. Απλά, αυτό που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη, είναι πως ένας άλλος εξτρέμ μπορεί να έχει το χρόνο του. Να πάει πιο πίσω δηλαδή η συμφωνία μαζί του.

Σίγουρα, όλες οι ομάδες ζουν και την ιδιαιτερότητα με την πανδημία και την αλλαγή δεδομένων στην αγορά. Και οι ατζέντηδες ψάχνονται και οι παίκτες δεν θέλουν να μείνουν "ξεκρέμαστοι" και να ρισκάρουν για τη νέα σεζόν, καθώς δεν θα έχουν πολύ χρόνο για προτάσεις και κουβέντες…

ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΗ…

Φυσικά, η μεταγραφική περίοδος θα έχει και παραχώρηση. Το κλίμα έχει δοθεί, πολλοί "ερυθρόλευκοι" ενδιαφέρουν ομάδες του εξωτερικού και ο Κώστας Τσιμίκας με τον Ζοζέ Σα, δείχνουν να είναι στην πρώτη γραμμή. Οι Ιταλοί επιμένουν πως ο Τσιμίκας θα συνεχίσει στη Νάπολι, αλλά κι εδώ, θα υπάρχει ο ανάλογος χρόνος. Είναι δεδομένο, όμως, πως ο Ολυμπιακός θα κληθεί να βάλει ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία του με παραχώρηση ποδοσφαιριστή του.

ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ

Σήμερα Παρασκευή, εκτιμάται ότι ο Ολυμπιακός θα ενημερωθεί και για την εισήγηση της Παναγιώτας Σπανού, ερευνήτριας στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Αν όντως συμβεί αυτό, λογικά θα υπάρξει και η αντίδραση των "ερυθρολεύκων" στο συγκεκριμένο θέμα. Γι’ αυτό, θα επανέλθουμε και με νέο άρθρο, αρκεί πρώτα να δούμε το… πρώτο βήμα. Είναι ξεκάθαρο πως ορισμένοι "χτίζουν" και εντυπώσεις, αλλά ας περιμένουμε τη θέση του Ολυμπιακού…

Photo Credits: AP Photo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκλειστικό: Ο Ολυμπιακός προτίμησε Μπουά από Σεμέδο που θέλει η Στουτγκάρδη
Άρης Σοϊλέδης στο Sport24.gr: "Ανανέωσα με τη Στεάουα, μείωση μισθών για επτά μήνες"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ