ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Μάχη" Βαλμπουενά να προλάβει Ερυθρό Αστέρα!

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Valbuena, Olimpiakos (eurokinissi) EUROKINISSI

Εκτός για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Ματιέ Βαλμπουενά που υπέστη διάταση στο δεξιό δικέφαλο. Ο Γάλλος θα το παλέψει για Ερυθρό Αστέρα, αλλά…

Νέο πρόβλημα τραυματισμού στον Ολυμπιακό με τον Ματιέ Βαλμπουενά, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος άσος, τη Δευτέρα έκανε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα αυτής, έδειξαν ότι έχει διάταση στο δεξιό δικέφαλο μηριαίο και πως σίγουρα θα χάσει τον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Βαλμπουενά, θα δώσει τη… μάχη του για να προλάβει τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, στις 11 Δεκέμβρη στο Καραϊσκάκη. Εύκολο δεν είναι, αλλά θα κάνει τις ανάλογες θεραπείες και θα… τρέξει για να το προλάβει, έστω και αν είναι στον πάγκο.

Όσον αφορά στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Βαλμπουενά ενοχλήσεις ένιωσε και στο πρώτο ημίχρονο. Προσπάθησε να το διαχειριστεί, αλλά έδωσε το «οκ» για να συνεχίσει το ματς. Ήρθε, όμως, το… ξέσπασμα στο γκολ. Ο Γάλλος από τον πόνο, μετά την εκτέλεση πέναλτι που έφερε το 1-1, ούτε να πανηγυρίσει δεν μπορούσε.

Προσπάθησε να εξηγήσει και στους συμπαίκτες του τη ζημιά που είχε πάθει, φωνάζοντας το ιατρικό τιμ να τον δει. Αμέσως έγινε νόημα για αλλαγή και έτσι πέρασε στη θέση του ο Γκερέρο.

Η ουσία πάντως, είναι πως από τις 6 Οκτώβρη, ο Βαλμπουενά έχει παίξει σε δύο ματς βασικός. Αυτό με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και αυτό με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Σίγουρα μια εξέλιξη αρνητική και για την ομάδα, καθώς το κενό του φαίνεται και μάλιστα για τα καλά.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως αν ο Βαλμπουενά έμενε ως το τέλος χθες στο ματς, οι «ερυθρόλευκοι» θα είχαν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν το τρίποντο απέναντι στον ΠΑΟΚ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ