ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μάχη με το χρόνο ο Φορτούνης για Ντινάμο

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μάχη για να νικήσει το χρόνο δίνει ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος αύξησε σημαντικά τις πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα με τη Ντιναμό. Τι γίνεται με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Κουτσαίνοντας αποχώρησε από το γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής ο Κώστας Φορτούνης. Δεν μπορούσε καλά-καλά να πατήσει το αριστερό του πόδι στο έδαφος.

Οι πόνοι στον αριστερό αστράγαλο ήταν τόσο έντονοι, έπειτα από μία φάση που εξελίχθηκε γρήγορα, ώστε να μην μπορεί να καταλάβει αν το πρόβλημα προήλθε από χτύπημα ή διάστρεμμα.

Τελικά, οι εξετάσεις έδειξαν πως δεν του γύρισε το πόδι, με αποτέλεσμα το βάρος να έχει πέσει από τη Δευτέρα στο πως θα "σπάσει" το συντομότερο δυνατό το εκτεταμένο αιμάτωμα για να μπορέσει να αγωνιστεί ακόμη και με ένεση.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν θέλει με τίποτα να χάσει ούτε τις μάχες με τη Ντιναμό, ούτε το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ και μαζί με τα μέλη του ιατρικού τιμ έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου.

Κάνει πολύωρες θεραπείες πρωί-απόγευμα, προκειμένου να μπει αύριο στην προπόνηση και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ενοχλήσεις είχε και πριν από τον αγώνα της Τούμπας και χρειάστηκε ένεση (παυσίπονη) για να μπορέσει να δώσει το παρών.

Τα νεότερα αναφέρουν ότι μάλλον θα τα καταφέρει, κυρίως λόγω της δικής του επιθυμίας. Αν ο Ολυμπιακός δεν είχε μπροστά τόσο σημαντικά παιχνίδια, αλλά ματς της... σειράς θα έμενε σίγουρα έξω για μερικές ημέρες, ώστε να επανέλθει πιο ομαλά.

Σε ό,τι αφορά τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, είναι απίθανο να προλάβει το ματς της Πέμπτης με τους Ουκρανούς και παλεύει να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το πιθανότερο σενάριο είναι να αγωνιστεί ξανά στη ρεβάνς με τη Ντιναμό την επόμενη Πέμπτη (21/2) στο "Ολιμπίνσκι" του Κιέβου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ