ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Μάχη" για μια θέση στον πάγκο

Ολυμπιακός: "Μάχη" για μια θέση στον πάγκο

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την αποψινή αναμέτρηση με την Πλζεν στην Τσεχία είναι "κλειδωμένη" εδώ και μέρες, αλλά γίνεται... πόλεμος για μια θέση στον παγκο με τον Πέδρο Μαρτίνς να πρέπει να αποκλείσει τέσσερις από την αποστολή.

Μπορεί η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την αποψινή αναμέτρηση με την Πλζεν (Τρίτη 23/7, 20.00) να έχει -ουσιαστικά- κλειδώσει από το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης και το φιλικό με τη Νότιγχαμ, ωστόσο, υπάρχουν ακόμη ερωτηματικά.

Δεν αφορούν το αρχικό σχήμα, αλλά τις θέσεις στον πάγκο, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει να αποκλείσει ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά τέσσερις από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή.

Για να το πάρουμε με τη σειρά, το βασικό σχήμα των "ερυθρολεύκων" που απόψε θα εγκαινιάσουν τη -νέα- γκρι εμφάνιση θα αποτελέσουν οι Σα -Ομάρ, Σεμέδο, Αβραάμ, Τσιμίκας- Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης- Ποντένσε, Βαλμπουενά, Γιώργος Μασούρας – Γκερέρο. Θέση διεκδικούν και οι Κούτρης, Καμαρά, αλλά οι πιθανότητες να υπάρξει ανατροπή της τελευταίας στιγμής στον σχεδιασμό είναι ελάχιστες.

Με την αποστολή στην Τσεχία έχουν ταξιδέψει συνολικά οι Σα, Καραργύρης, Τζολάκης, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Μπα, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μπρούνο, Γιώργος Μασούρας, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Ντουρμισάι.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το καρέ που θα δει τον αγώνα από την εξέδρα είναι για δυνατούς λύτες. Το εύκολο είναι να μείνει εκτός ο Καραργύρης ως τρίτος κίπερ και ο Ανδρούτσος ως μια επιπλέον επιλογή για τον άξονα. Από 'κει και πέρα, θα πρέπει να μείνει εκτός ένας αμυντικός (Μπά ή Κούτρης, αφού ο Τοροσίδης μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις αν παραστεί ανάγκη), αλλά κι ένας από τους μεσοεπιθετικούς. Θα αποκλειστεί ο Ραντζέλοβιτς ή ο Ντουρμισάι; Ιδού η απορία...

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, ο Ελ Αραμπί θα καθίσει στον πάγκο κι αν χρειαστεί θα πάρει και χρόνο συμμετοχής στην διάρκεια του αγώνα, όπως και ο Μπρούνο για τον οποίο έκανε και χθες ξεχωριστή αναφορά ο Πορτογάλος τεχνικός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ