ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μασούρας on fire

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μασούρας έκλεψε την παράσταση στην πρόβα ενόψει ΠΑΟΚ, στο διπλό που έγινε για τον Ολυμπιακό το Σάββατο (30/5) στο "Γ. Καραϊσκάκης". Τι δοκίμασε ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει Τούμπας.

Την τελική πρόβα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έκανε ο Πέδρο Μαρτίν ς στο διπλό του Σαββάτου (30/5) που έγινε στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Πορτογάλος προπονητής, ουσιαστικά έδειξε εντεκάδα για το ματς της άλλης Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι, με τους βασικούς είχε τον Σα κάτω από τα δοκάρια, τον Ελαμπντελαουί δεξιά, τον Τσιμίκα αριστερά, στόπερ ήταν ο Σεμέδο με τον Μπα. Ο Μαρτίνς έβαλε την τριάδα στα χάφ, με Μπουχαλάκη, Γκιλιέρμε και Καμαρά. Ένα σχήμα που θα δούμε και στην Τούμπα. Στα άκρα ήταν Βαλμπουενά και Μασούρας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί. Η καλή, δοκιμασμένη εντεκάδα του Μαρτίνς δηλαδή, που δεν έχει λόγο να προχωρήσει σε αλλαγή.

«ΦΩΤΙΑ» Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Αυτός που έκλεψε την παράσταση στο διπλό, ήταν ο Γιώργος Μασούρας. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού έπαιξε και με τη δεύτερη ομάδα για ένα χρονικό διάστημα και κατάφερε να σκοράρει και με τις δύο. Σκόραρε με τους βασικούς που επικράτησαν 3-1, με τα άλλα γκολ να τα πετυχαίνουν Ραντζέλοβιτς και Καμαρά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μασούρας έπαιξε και με τη δεύτερη ομάδα και ήταν αυτός που μείωσε σε 3-1, κλείνοντας το διπλό στο Καραϊσκάκη.

Η ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Κρίνοντας από αυτά που βγαίνουν από το φιλικό, ουσιαστικά αυτό που έπαιξε καταλυτικό ρόλο, ήταν η παρουσία των τριών χαφ με τους βασικούς. Οι Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά είχαν άριστη συνεργασία, κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό και έκαναν τη διαφορά, δίνοντας εύκολα κατοχή μπάλας στους βασικούς. Απέναντί τους είχαν το δίδυμο Καφού-Ξενιτίδη, με τον Μαρτίνς να επιλέγει αυτό το σχηματισμό για το τεστ ενόψει Τούμπας.

ΡΕΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Μετά το διπλό, ο Μαρτίνς γνωστοποίησε στους παίκτες του ότι την Κυριακή θα έχουν ρεπό και την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Από Δευτέρα βλέπετε στο Ρέντη, θα τους περιμένει το πρόγραμμα για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα των playoffs.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ