ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: "Μάντρωσε" και τους υπόλοιπους

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς στις εγκαταστάσεις του Ρέντη διανυκτέρευσαν τη Δευτέρα και όσοι ήταν εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Σήμερα η πρώτη έξοδος για λίγες ώρες...

Το μέτρο του ritiro (σ.σ. απόσυρση στα ιταλικά) που εφαρμόζει από το βράδυ της Κυριακής ο Πεδρο Μαρτίνς επεκτάθηκε από τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και στην υπόλοιπη ομάδα.

Με εντολή του Πορτογάλου προπονητή στις εγκαταστάσεις του Ρέντη διανυκτέρευσαν το βράδυ της Δευτέρας και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και σήμερα (Τρίτη). Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Φορτούνης, ως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, δεν ταξίδεψε στην Κρήτη για την κυριακάτικη αναμέτρηση, καθώς ήταν τιμωρημένος με ποινή μιας αγωνιστικής λόγω της συμπεριφοράς του στον πανηγυρισμό του γκολ κόντρα στην ΑΕΚ.

Με άλλα λόγια, ο 48χρονος τεχνικός αποφάσισε το μέτρο του εγκλεισμού να ισχύσει για όλους τους ποδοσφαιριστές και για όσους έπαιξαν στο "Θ. Βαρδινογιάννης" και για όσους δεν έπαιξαν. Κατ' επέκταση, τη χθεσινή κατσάδα στο περιθώριο της προπόνησης την άκουσαν άπαντες και πήραν τα σχετικά μηνύματα. Πέρα από τη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για διόρθωση των λαθών, αλλαγές κι εκ νέου φρεσκάρισμα της ενδεκάδας στον αγώνα της Πέμπτης με τη Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο, είναι ξεκάθαρο πως επιδιώκει και την αυτοκριτική, αλλά και τη σύσφιξη των σχέσεων ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Έχει ενδιαφέρον ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν σήμερα την πρώτη τους... έξοδο από το αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Μετά από την πρωινή προπόνηση έχουν άδεια να πάνε για μερικές ώρες στα σπίτια τους (σ.σ. κάτι που έχει να συμβεί από το Σάββατο οπότε και αναχώρησαν για την Κρήτη), με την υποσημείωση πως θα πρέπει να επιστρέψουν νωρίς για φαγητό και ξεκούραση, προκειμένου αύριο να αναχωρήσουν για Λουξεμβούργο.

Να θυμίσουμε ότι από τον αγώνα με τη Ντουντελάνζ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, είναι δεδομένη η απουσία του τραυματία Αχμέντ Χασάν, ενώ δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της UEFA και ο Δημήτρης Μάνος. Άρα μοναδικός διαθέσιμος στράικερ είναι -ο σκόρερ του μοναδικού γκολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μίλαν- Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ