ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Λάζαρος, Ποντένσε και Γκερέρο οι σίγουροι για το "Γεντί Κουλέ"

Ολυμπιακός: Λάζαρος, Ποντένσε και Γκερέρο οι σίγουροι για το "Γεντί Κουλέ"
EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει "φωτογραφίσει" ακόμη την ενδεκάδα και πλέον τα ερωτηματικά αυξάνονται αντί να μειώνονται, για τις επιλογές του στο εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ (21/10, 20.30).

Μεγάλος "βραχνάς" τελικά οι Εθνικές ομάδες. Μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου ο Μαρτίνς δεν ήταν τόσο προβληματισμένος με τους διεθνείς, αλλά τώρα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Παρότι ο Καμαρά π.χ. είπε στον Πορτογάλο ότι μπορεί να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (21/10, 20.30), ο κόουτς του Ολυμπιακού κάνει κάποιες δεύτερες σκέψεις.

Για παράδειγμα, αν και δεν έχει δείξει 100% τι ακριβώς σχεδιάζει για το κυριακάτικο ματς, αφήνει την εντύπωση ότι ο Καμαρά δεν θα ξεκινήσει.

Θα περιμένει βέβαια και την τελευταία προπόνηση που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου (20/10), αλλά η αλήθεια είναι πώς ο Μαρτίνς σκέφτεται για πρώτη φορά να αφήσει τον Αφρικανό εκτός ενδεκάδας σε αγώνα πρωταθλήματος!

Σε αυτή την περίπτωση αναμένεται να δούμε ένα σχήμα με Γκιλιέρμε, Νάτχο και Τουρέ τριάδα στα χαφ, με τον Ιβοριανό να καλύπτει το κενό του Φορτούνη.

Το πλάνο για την ενδεκάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά στην τελευταία προπόνηση, εκεί όπου λογικά θα κάνει τις τελικές του δοκιμές ο Πορτογάλος. Εκεί θα φανεί αν τελικά ο Καμαρά θα μείνει στον πάγκο ή όχι.

Στην παρούσα φάση πάντως, οι μοναδικοί που μοιάζουν σίγουροι για το αρχικό σχήμα (πλην του Γιαννιώτη) είναι η επιθετική γραμμή: Δηλαδή οι Ποντένσε και Λάζαρος είναι τα φαβορί για να περάσουν στα "φτερά", ενώ ο Γκερέρο θα αποτελέσει τον βασικό φορ.

Πολλά ερωτηματικά υπάρχουν και για την αμυντική τετράδα. Με τις Εθνικές τους ομάδες έτρεχαν οι Ομάρ, Μεριά, Σισέ και Τσιμίκας. Ο Σισέ δεν φαίνεται να βρίσκεται στην "εξίσωση" για το ματς με τον ΟΦΗ.

Πιο πιθανό είναι να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Βούκοβιτς και αναζητείται ο παρτενέρ του, με τον Μεριά να έχει τον πρώτο λόγο.

Στα δύο άκρα της άμυνας έχει παρατηρηθεί μία επιβάρυνση (σε Ομάρ και Τσιμίκα δηλαδή) από τα ματς των Εθνικών ομάδων. Οπότε, ο Μαρτίνς θέλει να περιμένει και την τελευταία προπόνηση προτού πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ