ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Λαμία: Το πρώτο γκολ του Φετφατζίδη στη σεζόν (VIDEO)

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 3-0 της Λαμίας, με τον Φετφατζίδη να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν και μετά από 17 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα.

Στον Ολυμπιακό δεν είχαν πολύ χρόνο για να γιορτάσουν την επική τους επικράτηση κόντρα στη Μίλαν το βράδυ της Πέμπτης (13/12), καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και η Λαμία επισκέφθηκε το "Γ. Καραϊσκάκης" την Κυριακή για την 14η αγωνιστική της Super League.

Ο Γκερέρο ολοκλήρωσε ιδανικά τον συνδυασμό των Ρόντερικ - Νάτχο - Φορτούνη και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0 στο 32', με τους Φετφατζίδη (46') και Ελαμπντελαουί (51') να σκοράρουν νωρίς στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου για το 3-0. Σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι.

Για τον Γιάννη Φετφατζίδη, αυτό ήταν και το πρώτο τέρμα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και χρειάστηκε να συμπληρώσει 17 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα για να το πετύχει. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός κουβαλούσε στους ώμους του το βάρος για μια σειρά από σημαντικές χαμένες ευκαιρίες στα προηγούμενα, ωστόσο απέναντι στη Λαμία βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, ανακτώντας ένα μέρος από την χαμένη του ψυχολογία.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ