ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Ξέσπασε" ο Ελ Αραμπί, τέσσερα γκολ κόντρα στην Κ19

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 6-0 της Κ19 του συλλόγου σε οικογενειακό δίτερμα στου Ρέντη, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να σημειώνει τα τέσσερα απ' τα έξι γκολ, ενώ ο Χιλάλ Ελ Σουντανί είχε δύο δοκάρια.

Φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και την Κ19 του συλλόγου, περιελάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης (15/8) στο Ρέντη.

Με τέσσερα γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί (είχε και δοκάρι) και από ένα των Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Ούγκο Κάιπερς, οι "μεγάλοι" επιβλήθηκαν των "μικρών" με 6-0, με τον Χιλάλ Ελ Σουντανί να έχει σουτ στο δοκάρι δύο φορές. Λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας, το παιχνίδι διήρκεσε 80 λεπτά.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Αλέν, Τοροσίδης, Σισέ (Μπα 52’), Παπαδόπουλος (Βούκοβιτς 52’), Κούτρης, Ανδρούτσος (Μάρκοβιτς 52’), Καμαρά, Μπρούνο, Ραντζέλοβιτς (Κάιπερς 60’), Σουντανί, Ελ Αραμπί.

Η σύνθεση της Κ19: Τζολάκης (Καραργύρης 41’), Κατσογιάννης, Γκοτζαμανίδης (Νικόλης 41’), Ντουμάνης (Τσάβος 41’, Τσέλιος 75’), Μαρτίνης (Κεραμίδας 57’), Νεοφυτίδης (Κασέμι 57’), Κατσαβάκης (Αρσενίδης 49’), Μαρίνος (Λιάτσος 54’), Φέκκας (Ασλανίδης 52’), Σουρλής (Συρμής 63’), Βοΐλης (Μπουλάρι 57’).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ