ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ξανά στο τραπέζι ο Καρβάλιο ως αντί-Φορτούνης

Chelsea's Cesc Fabregas vies for the ball with Nottingham Forest's Joao Carvalho, left, during the English FA Cup third round soccer match between Chelsea and Nottingham Forest at Stamford Bridge in London, Saturday, Jan. 5, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Cesc Fabregas vies for the ball with Nottingham Forest's Joao Carvalho, left, during the English FA Cup third round soccer match between Chelsea and Nottingham Forest at Stamford Bridge in London, Saturday, Jan. 5, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Πορτογάλος μπαλαντέρ της Νότιγχαμ, Ζοάο Καρβάλιο, που ήταν έτοιμος να έρθει στον Ολυμπιακό όσο ήταν ανοικτό το θέμα της ανανέωσης του Φορτούνη, επανέρχεται στο προσκήνιο. (VIDEO)

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον Ολυμπιακό η είδηση της ζημιάς του Κώστα Φορτούνη. Ο αρχηγός της ομάδας θα μείνει εκτός λόγω της ρήξης πρόσθιου χιαστού για διάστημα έξι μηνών. Με λίγα λόγια θα χάσει σχεδόν όλη τη χρονιά που ξεκινά σε λίγες μέρες με τα προκριματικά του Champions League.

Οι αρμόδιοι του συλλόγου, λοιπόν, είναι υποχρεωμένοι σε συνεργασία με τον Πέδρο Μαρτίνς να καλύψουν το κενό του και το πρώτο όνομα που επιστρέφει στο προσκήνιο, με σοβαρές πιθανότητες, είναι του Πορτογάλου επιτελικού Ζοάο Καρβάλιο της Νότιγχαμ.

Από τότε που ήταν ανοικτό το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του «Φορτού» το Sport24.gr είχε αποκαλύψει ότι αν κάτι δεν πήγαινε καλά, ο διάδοχος που έχει προκριθεί στο μυαλό των αρμοδίων είναι ο πρώην παίκτης της Μπενφίκα. Ο Ζοάο Καρβάλιο, στα 22 χρόνια του, κόστισε στη Φόρεστ πέρυσι το καλοκαίρι πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ. Αγωνίστηκε, μάλιστα, σε 40 παιχνίδια τα 28 ως βασικός, με 4 γκολ και 8 ασίστ.

Με ύψος 1.72 και εξαιρετική τεχνική, είναι 10άρι «παλιάς κοπής» που ταιριάζει πολύ σε αυτό που θέλουν πλέον οι «ερυθρόλευκοι» για το διάστημα που θα λείψει ο αρχηγός τους.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2023, αλλά δεν θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα σε περίπτωση ετήσιου δανεισμού του. Στην ίδια θέση, φυσικά, του επιτελικού μέσου, μπορεί να αγωνιστεί όποτε χρειαστεί και ο πολύπειρος Ματιέ Βαλμπουενά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ