ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κρούση της Μαγιόρκα για Κούτρη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Μαγιόρκα χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού πριν από λίγες ημέρες για τον Λεονάρντο Κούτρη, ωστόσο η πρόταση της νησιωτικής ισπανικής ομάδα κρίθηκε χαμηλή από τους ερυθρόλευκους.

Μπορεί ο Λεονάρντο Κούτρης να είναι 100% αφοσιωμένος στο πρώτο επίσημο ματς του Ολυμπιακού, εκτός έδρας με την Πλζεν για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά ταυτόχρονα προσελκύει ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων.

Ειδικά, δε, στην Ιβηρική ο 23χρονος διεθνής αριστερός μπακ έχει ιδιαίτερη πέραση. Η Μαγιόρκα, η οποία επέστρεψε στην Primera μετά από έξι χρόνια απουσίας από αυτή, προσέγγισε πριν από λίγες ημέρες τους ερυθρόλευκους για να τον αποκτήσει.

Η πρόταση ωστόσο της νησιωτικής ισπανικής ομάδας κρίθηκε χαμηλή και δεν ικανοποίησε την ομάδα του Πειραιά, η οποία έχει συνηθίσει να πουλά παίκτες μόνο σε συμφέρουσα για την ίδια τιμή. Μένει να φανεί εάν οι μπερμεγιόνες θα επανέλθουν για τον Ροδίτη μπακ.

Ο Κούτρης αγωνίστηκε σε 17 ματς με τον Ολυμπιακό την περυσινή σεζόν στη Super League 1, σε 4 στο Κύπελλο και σε 3 στο Europa League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ