ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Κρίσιμη μέρα για Νάτχο και Ναουέλ

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των τραυματιών Μπίμπαρς Νάτχο και Ναουέλ στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες αναφορικά με τη συμμετοχή του Μπίμπαρς Νάτχο και του Ναουέλ Λέιβα στο κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αμφότεροι αποχώρησαν τραυματίες από το τερέν στη διάρκεια του αγώνα με τη Ντουντελάνζ και στη διάρκεια της ημέρας θα φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού τους.

Ειδικά για τον Ισραηλινό επικρατεί προβληματισμός, καθώς λόγω της σκαριάς που δέχθηκε στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού, έφυγε κουτσαίνοντας από το γήπεδο, παρότι του είχαν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες.

Ο 30χρονος μέσος που ξεχώρισε και σε αυτό το ματς είναι ένας από τους παίκτες στους οποίους υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με τους "πράσινους" ανεξάρτητα από το αν θα είναι ή όχι στις αρχικές επιλογές. Πρώτα, όμως, πρέπει να ξεκαθαρίσει το αν θα είναι διαθέσιμος.

Όσο για τον Ναουέλ που δέχθηκε ένα κτύπημα κι έπεσε άτσαλα στο έδαφος, στη φάση που κλέβει τη μπάλα και ξεκινά την αντεπίθεση για το εντυπωσιακό 3-0 του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, παρότι πονούσε και γι' αυτό αντικαταστάθηκε, δεν υπάρχει έντονη ανησυχία στο ιατρικό τιμ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ