ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Κορεό εμπνευσμένο από ισπανική σειρά ετοιμάζουν οι ερυθρόλευκοι

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: CHRISTOS BONIS EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: CHRISTOS BONIS EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός παίζει το ευρωπαϊκό του μέλλον απέναντι στη Μίλαν (13/12, 22:00) και οι φίλοι των ερυθρολεύκων ετοιμάζονται να παίξουν την δική τους... μπάλα στην κερκίδα!

Το "La Casa de Papel" έρχεται στο Φάληρο! Από το πρώτο κιόλας ματς στους ομίλους του Europa League, ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν πεπεισμένος πως η πρόκριση θα παίζεται για τον Ολυμπιακό μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Δικαιώθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός, καθώς οι ερυθρόλευκοι την Πέμπτη (13/12, 22:00) υποδέχονται τη Μίλαν στο Φάληρο, με φόντο το εισιτήριο για τους 32 της διοργάνωσης!

Η αποστολή των παικτών του Ολυμπιακού μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη, όχι μόνο γιατί υποδέχονται μια από τις πιο βαριές φανέλες στην Ευρώπη, αλλά και γιατί χρειάζεται να κερδίσουν με ένα σκορ 2-0 ή 3-1 για ανατρέψουν τα δεδομένα και να πάρουν την πρόκριση.

Στην προσπάθεια τους αυτή, δεν θα είναι μόνοι. Ο Μαρτίνς και οι παίκτες του θα παλέψουν έχοντας τη συμπαράσταση ενός ασφυκτικά γεμάτου "Γ. Καραϊσκάκης" που θα... βράζει, ενώ στο πέταλο των οργανωμένων θα κάνει την εμφάνιση του ένα κορεό, που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

Και το οποίο θα είναι εμπνευσμένο από μια ληστεία αλά... ισπανικά και συγκεκριμένα μέσα από την ιδιαίτερα δημοφιλή σειρά "La casa de papel". Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πως έχουν φανταστεί το concept οι φίλοι του Ολυμπιακού, συνδυάζοντας το ματς - ορόσημο με τη Μίλαν και την ιστορία που εξελίσσεται στη σειρά.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ