ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κοντά στο deal με Νίκολιτς

Ολυμπιακός: Κοντά στο deal με Νίκολιτς

Μία ανάσα από το να έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό φαίνεται να είναι ο 18χρονος δεξιός μπακ της Μλάντοστ, Νεμάνια Νίκολιτς

Απομένουν δέκα ημέρες για την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και ο Ολυμπιακός εμφανίζεται αποφασισμένος να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, ενόψει μάλιστα της διαφαινόμενης επιστροφής του στο Champions League μετά από δύο χρόνια.

Έτσι, μετά τις προσθήκες των Λαζάρ Ραντζέλοβιτς και Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, οι ερυθρόλευκοι σχεδιάζουν να φέρουν στο μεγάλο λιμάνι έναν ακόμα ταλαντούχο και εξελίξιμο παίκτη από την αγορά των Βαλκανίων.

Αυτός είναι ο 18χρονος δεξιός μπακ της βοσνιακής Μλάντοστ, Νεμάνια Νίκολιτς, με τον νεαρό (διεθνής με την Κ17 της χώρας του) να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 αλλά να υπάρχει ωστόσο συμφωνία της ομάδας του με τον Ολυμπιακό για να τον παραχωρήσει στους Πειραιώτες, είτε τώρα είτε την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Σημειώνεται πως ο εν λόγω παίκτης πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα παίζοντας στην Σαράγεβο και από το καλοκαίρι του 2018 αγωνίζεται στην Μλάντοστ, με την οποία αγωνίστηκε πέρυσι 19 φορές στο πρωτάθλημα (16 ως βασικός) και με την οποία έχει παίξει μέχρι στιγμής πέντε ματς τη φετινή σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ραντζέλοβιτς: Το "ναι" του Ντάρκο για το φτωχόπαιδο του Λέσκοβατς
Λαζάρ Ραντζέλοβιτς: Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Σέρβο του Ολυμπιακού
Μαρινάκης: "Δεν τελειώσαμε ακόμα, νίκη τώρα με Αστέρα"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ