ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κλήση του Ποντένσε στην εθνική Πορτογαλίας

CHAMPIONS LEAGUE / ÊÑÁÓÍÏÍÔÁÑ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÊÑÁÓÍÏÍÔÁÑ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά τον Ζοζέ Σα, ήταν η σειρά του Ντανιέλ Ποντένσε να κληθεί στην εθνική Πορτογαλίας από τον Φερνάντο Σάντος. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού θα είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια με Σερβία (7/9) και Λιθουανία (10/9).

Στις 14 Αυγούστου είχε γίνει γνωστό ότι ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε στην εθνική Πορτογαλίας τους Ρούμπεν Σεμέδο και Ζοζέ Σα, για τα παιχνίδια με Σερβία (7/9) και Λιθουανία (10/9), στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020.

Μπορεί ο Σεμέδο να στάθηκε πολύ άτυχος και με τον τραυματισμό του να έχασε τη δυνατότητα να εκπροσωπήσει τη χώρα του, αλλά την Πέμπτη (29/8) ένας άλλος παίκτης του Ολυμπιακού έλαβε χαρμόσυνα νέα.

Ο Φερνάντο Σάντος, ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, κάλεσε στην εθνική τον Ντανιέλ Ποντένσε! Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός των "ερυθρόλευκων" δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα σε επίπεδο ανδρών, παρά μόνο έχει φορέσει τη φανέλα της U21.

Ο Σα είχε κληθεί και στις αναμετρήσεις με Ελβετία και Ολλανδία για τα playoffs του UEFA Nations League, τον οποίο και κατέκτησαν οι Πορτογάλοι, αλλά είχε μείνει στον πάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Η αποθέωση στον Μαρινάκη μόλις είπε στους παίκτες για μπόνους
Επιβεβαίωση από τον Ολυμπιακό: Στις 17.10 φτάνει ο Μπενζιά
Ολυμπιακός: Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση ο Σεμέδο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ