ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κλείνει τον Ντράγκερ

Tunisia's Drager Mohamed kicks the ball during the African Cup of Nations third place soccer match between Nigeria and Tunisia in Al Salam stadium in Cairo, Egypt, Wednesday, July 17, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar)
Tunisia's Drager Mohamed kicks the ball during the African Cup of Nations third place soccer match between Nigeria and Tunisia in Al Salam stadium in Cairo, Egypt, Wednesday, July 17, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

O Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Τυνήσιου δεξιού μπακ Μοχάμεντ Ντράγκερ, ο οποίος αναμένεται να έρθει άμεσα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Μοχάμεντ Ντράγκερ είναι ο "εκλεκτός" των ανθρώπων του Ολυμπιακού προκειμένου να πλαισιώσει τον Ραφίνια στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Τυνήσιος μπακ-χαφ (παίζει όλη την πτέρυγα) αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει απο ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής (ύψος 1.80μ) ανήκει στη Φράιμπουργκ, αλλά την τελευταία διετία αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Πάντερμπορν, όπου πραγματοποίησε 54 συμμετοχές, μοιράζοντας εννιά ασίστ και πετυχαίνοντας ένα γκολ. Παράλληλα, είναι διεθνής 13 φορές με την Τυνησία.

Είναι γεννημένος στη Γερμανία, από Τυνήσιους γονείς, κι άρχισε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Φράιμπουργκ, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα, με την οποία έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια. Πρόκειται για έναν επιθετικογενή μπακ, που θυμίζει σε κάποια στοιχεία τον Ραφίνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντράγκερ είχε μιλήσει τον περασμένο Μάιο στο Sport24.gr για την επανέναρξη της Bundesliga, ύστερα από την πανδημία του κορονοϊού.

Photo Credits: AP Photo/Hassan Ammar

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ