ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Γέφυρες με Γιαννιώτη

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÑÍËÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÑÍËÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Είκοσι μέρες μετά την τοποθέτηση του Ανδρέα Γιαννιώτη στην κατάψυξη επειδή δεν αποδεχόταν την πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού, οι δύο πλευρές βρήκαν δίαυλο επικοινωνίας κι όλα πλέον είναι ανοικτά.

Από τις τελευταίες μέρες του 2018, τότε που η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε να σκληρύνει τη στάση της προς τον Ανδρέα Γιαννιώτη, λόγω του ότι δεν αποδεχόταν την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του (σ.σ. λήγει το καλοκαίρι) το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει με κάθε λεπτομέρεια για το τι πιστεύει και τι περιμένει η πλευρά του 26χρονου τερματοφύλακα.

Παρά την ενόχληση και τον εκνευρισμό που δημιουργήθηκε στην Πλατεία Αλεξάνδρας και εκφράστηκε δημόσια, λόγω των ενστάσεων και της αναβλητικότητας του 26χρονου κίπερ για να συνεχίσει με την ερυθρόλευκη στολή, άνθρωποι που ήξεραν καλά τις πτυχές της υπόθεσης και το παρασκήνιο, επέμεναν πως μόλις πέσουν οι τόνοι, θα υπάρξει σίγουρα άλλη μία κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τζόρτζεβιτς και Νινιάδης, άλλωστε, οι δύο μεγάλοι πρώην άσοι του Ολυμπιακού και νυν εκπρόσωποι του Γιαννιώτη, ήταν δεδομένο πως θα εξαντλούσαν τα περιθώρια για να μη φτάσει στα άκρα η σχέση του πελάτη τους, αλλά και η δική τους, με τον σύλλογο που συνδέθηκαν επί σειρά ετών.

Μέσα σε ένα διάστημα, λοιπόν, αναζήτησης νέου γκολκίπερ και τα διάφορα ονόματα που παρέλασαν από τις σελίδες των σχετικών ρεπορτάζ, οι τελευταίες πληροφορίες (σ.σ. υπάρχει και σχετικό δημοσίευμα στην εφημερίδα "Κόκκινος Πρωταθλητής") αναφέρουν πως ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξε νέα επαφή, η οποία και θα καθορίσει τις περαιτέρω εξελίξεις. Το ποιος έκανε το πρώτο βήμα, δεν έχει μεγάλη σημασία. Η πλευρά του Γιαννιώτη, ωστόσο, είχε αφήσει να εννοηθεί -καιρό τώρα- ότι θα επιδίωκε μια τέτοια εξέλιξη.

Είναι γνωστό εδώ και μέρες πως η μικρή οικονομική διαφορά (περίπου 50.000 ετησίως) μπορεί να καλυφθεί εύκολα με αμοιβαίες υποχωρήσεις και δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στο δρόμο για αίσια έκβαση των διαπραγματεύσεων.

Εκείνο που έχει σημασία είναι να αποδεχθεί το ρόλο του ο Σερραίος κίπερ, να εμπιστευθεί ακόμη περισσότερο την κρίση του προπονητή του, ο οποίος ποτέ δεν έπαψε να τον πιστεύει και να τον θέλει στην ομάδα και να συνεχίσει τη μάχη με τον Ζοσέ Σα για όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Το ζητούμενο, λοιπόν, είναι αν θα βρεθεί η άκρη του νήματος σε αυτό το -λεπτό- σκέλος της ιστορίας. Αν αυτό συμβεί, ο Γιαννιώτης θα παραμείνει μόνιμος κάτοικος Πειραιά για τα επόμενα 3,5 χρόνια (μέχρι το καλοκαίρι του 2022). Αν όχι, το κεφάλαιο θα κλείσει οριστικά, ο διεθνής πορτιέρε θα αναζητήσει αλλού την επόμενη στέγη.

Πιθανότατα στο εξωτερικό, αφού μένει ελεύθερος στο τέλος της περιόδου κι έχει ήδη δικαίωμα να υπογράψει σε όποιο σύλλογο επιθυμεί ενόψει καλοκαιριού. Σε μια τέτοια εξέλιξη, οι "ερυθρόλευκοι" θα ολοκληρώσουν την απόκτηση ξένου τερματοφύλακα, διαλέγοντας είτε κάποιον απ' όσους ήδη ακούγονται, είτε κάποιον άλλον που ακόμη το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ