ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Καθαρό πρωτάθλημα και προϊόν..."

ΔΣ ΚΑΙ ΓΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΔΣ ΚΑΙ ΓΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τάκης Αγραφιώτης τόνισε στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας πως δεν τέθηκε θέμα αποκλεισμού κεντρικής διαχείρισης από τον Ολυμπιακό και πως οι Πειραιώτες θέλουν να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ομάδων.

Ξεκάθαρη για μια ακόμη φορά ήταν η θέση του Ολυμπιακού όσον αφορά στα θέματα της Λίγκας και κυρίως αυτό που ήρθε και πάλι στο προσκήνιο κι έχει να κάνει με την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των συλλόγων.

Ο Ολυμπιακός μέσω του Βαγγέλη Μαρινάκη είχε σταθεί στο γεγονός του καθαρού πρωταθλήματος και φυσικά τα τότε μηνύματα είχαν να κάνουν με την πολυϊδιοκτησία. Έτσι και τώρα, ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, Τάκης Αγραφιώτης, στάθηκε στο θέμα του καθαρού πρωταθλήματος και στο προϊόν.

Δεν είναι αντίθετοι οι "ερυθρόλευκοι" που θέλουν βέβαια να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς ομάδων. Άλλωστε και εδώ, φαίνεται πως η Λίγκα δεν ήταν έτοιμη για να προχωρήσει στις απαραίτητες συζητήσεις. Ο κ. Λυσάνδρου ζήτησε εξουσιοδότηση για να μιλήσει με κανάλια, με τον Τάκη Αγραφιώτη να δίνει το στίγμα του Ολυμπιακού.

"Θέλουμε καθαρό πρωτάθλημα και προϊόν. Ποτέ δεν θέσαμε θέμα αποκλεισμού κεντρικής διαχείρισης", επισήμανε μεταξύ άλλων ο Τάκης Αγραφιώτης, ο οποίος βέβαια είχε την… ατάκα στον Μάκη Γκαγκάτση.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στην τηλεδιάσκεψη τόνισε πως πρέπει να προχωρήσει η κεντρική διαχείριση και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, του είπε χαρακτηριστικά: "Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω. Εσείς σπάσατε την κεντρική διαχείριση και τώρα τη θέλετε;".

Συμπερασματικά, ο Ολυμπιακός δεν αλλάζει θέση. Παραμένει στην αρχική του άποψη για καθαρό προϊόν και πρωτάθλημα, να μην υπάρχουν φαινόμενα πολυϊδιοκτησίας και δεν είναι αντίθετος στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Super League: Οι προβληματισμοί και η οικονομική βοήθεια που θέλουν οι ομάδες
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ