ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός κατά ΑΕΚ για την υπόθεση Λάζαρου

Ολυμπιακός κατά ΑΕΚ για την υπόθεση Λάζαρου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός απαντά μέσω ανεπίσημης θέσης και όχι επίσημης ανακοίνωσης στην επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και κατηγορεί τον Δημήτρη Μελισσανίδη για προσωπικό μένος προς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλο, αφήνοντας αιχμές για τις διαρροές πριν την ανακοίνωση της απόφασης, με βάση την οποία η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ θεωρεί άκυρο το συμβόλαιο της ΑΕΚ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, από τη στιγμή που δεν κατατέθηκε και δεν επικυρώθηκε.

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήλθε ύστερα από λίγη ώρα μέσω θέσης. Σε αυτή κατηγορεί τον Δημήτρη Μελισσανίδη για προσωπικό μένος προς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Αναλυτικά, η θέση του Ολυμπιακού:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ, κατά την προσφιλή τακτική της, δημιουργεί κλίμα αμφισβήτησης, μιας απόφασης που και η ίδια η ΑΕΚ γνώριζε, από την αρχή, ότι θα είναι υπέρ του Λάζαρου και του Ολυμπιακού, γιατί αυτό είναι το σωστό και το δίκαιο" αναφέρουν αρχικά οι Ερυθρόλευκοι. Τονίζουν ότι "δεν υπάρχει σοβαρός νομικός σε αυτή τη χώρα που δεν θα μπορούσε να δει, ότι σε αυτή την υπόθεση η ΑΕΚ δεν έχει καμία τύχη, ενώ είναι γνωστό ότι η ΕΕΟΔ έχει βγάλει σωρεία αντίστοιχων αποφάσεων" και υπογραμμίζουν πως "το προσωπικό μένος του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, αλλά και η προσπάθεια να δημιουργηθεί κλίμα, για την επικείμενη εκδίκαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, οδηγούν την ΑΕΚ σε αυτή την στάση".

Ο Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι " Όσα έχουν γραφτεί για τη δήθεν σχέση του Ολυμπιακού και του ηγέτη του με ανθρώπους που σχετίζονται με οποιοδήποτε τρόπο με την ΕΕΟΔ, είναι αποκυήματα της νοσηρής φαντασίας της διοίκησης της ΑΕΚ, που πασχίζει να αλλάξει την ατζέντα και τη γκρίνια των φιλάθλων της ΑΕΚ για την ανικανότητα της διοίκησής της, στις μεταγραφές και όχι μόνο". Και καταλήγει: " Μόλις πριν λίγα χρόνια ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ μίλαγε για «παντελονιάσματα» των χρημάτων του Τσάμπιονς Λιγκ και ζητούσε ποσοστό επί των εσόδων από την ομάδα που παίζει στη διοργάνωση. Τώρα για... «παντελόνιασμα» τον κατηγορούν όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας του, γελάνε οι αντίπαλοι μαζί του και έτσι δεν έχει επιλογή, από το να τους στρέψει εναντίον του Λάζαρου αλλά και σε ανύπαρκτα σκάνδαλα. Όμως δεν μπορούν να ξεγελάσουν κανέναν. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού γνωρίζουν ότι αν ο Λάζαρος είχε την προσφορά που είχε στην ΑΕΚ, τα τελευταία χρόνια, στη δική μας ομάδα, δε θα έφευγε ποτέ. Και αυτό το ξέρουν καλά και το γνωρίζουν και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ. Ας σοβαρευτούν λίγο στην ΑΕΚ, όσο είναι καιρός και ας μη δυναμιτίζουν το κλίμα, για να παρακολουθήσουμε ένα καλό πρωτάθλημα χωρίς εντάσεις και ακρότητες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ