ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Κανένα θέμα με Μεριά και Νάπολι"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από τον Ολυμπιακό διαψεύδουν ότι υπάρχει η παραμικρή κρούση από τη Νάπολι για τον Γιασίν Μεριά, ενώ τονίζουν ότι είναι αδύνατο να πωληθεί ο Τυνήσιος αμυντικός με το ποσό (4.000.000 ευρώ) που ανέφερε ο ατζέντης του.

Μικρή ήταν η αναστάτωση που προκάλεσε ο ατζέντης του Γιασίν Μεριά, Νίκι Μπαραουί, ο οποίος στην ιταλική τηλεόραση υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Νάπολι για την παραχώρηση του 26χρονου Τυνήσιου κεντρικού αμυντικού.

"Θα συναντηθώ με τη Νάπολι για τον Γιασίν Μεριά. Είναι Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, είναι σε καλό δρόμο οι συζητήσεις και είμαστε κοντά σε συμφωνία. Η τιμή του είναι στα 4 εκατ. ευρώ. Aπό τη Μαρσέιγ και δύο ομάδες από την Premier League υπάρχει μόνο ενδιαφέρον", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από τους ερυθρόλευκους υποστηρίζουν ότι η ομάδα του Πειραιά δεν έχει δεχθεί πρόταση, ούτε την παραμικρή κρούση από εκείνη της Νάπολης.

Επίσης ξεκαθάριζαν το απόγευμα της Παρασκευής (19/7) ότι είναι αδύνατη η παραχώρηση σ' αυτό το ποσό (4.000.000), το οποίο δαπανήθηκε για την απόκτησή του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ