ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κανένα άγχος Μαρτίνς, εμπιστοσύνη στους παίκτες του

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον Πέδρο Μαρτίνς δεν άρεσε η εικόνα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Πορτογάλος δεν προβληματίζεται κιόλας για το μέλλον, έχοντας εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του.

Καμία ανησυχία δεν έχουν στον Ολυμπιακό μετά την εικόνα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Ο Πέδρο Μαρτίνς την ξέρει την ομάδα του. Της έχει εμπιστοσύνη και όλο αυτό το διάστημα, έχει να λέει για το πόσο επαγγελματίες είναι οι ποδοσφαιριστές του. Ο τρόπος που αντιμετώπισαν την καραντίνα και πως η ομάδα επέστρεψε από αυτή στη δράση, ήταν υποδειγματικός. Έχουν να λένε μέχρι και οι αντίπαλοι γι’ αυτή την εικόνα των «ερυθρολεύκων» άλλωστε.

Η ομάδα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ, η αλήθεια είναι πως χαλάρωσε. Με τη σύμφωνη γνώμη του κόουτς, όμως. Όλοι πήραν τις στιγμές ξεκούρασης, πολύ απλά γιατί η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Μετά την οριστικοποίηση του προγράμματος των πλέι οφ, αυτό γίνεται πιο επιβαρυντικό για την ομάδα. Μέσα σε λίγες ημέρες θα δοθούν τα τέσσερα ματς, για να ολοκληρωθεί και τυπικά η σεζόν.

ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ…

Ο Μαρτίνς δεν αγχώνεται για τη συνέχεια. Θεωρεί το ματς στο ΟΑΚΑ μια κακή παρένθεση και αυτό είναι όλο. Δεν μπήκε το μυαλό στο ματς, δεν υπήρξε η σωστή νοοτροπία και προσέγγιση κι εκεί οφείλεται η κακή εικόνα.

Πολλοί μπορούν να σταθούν στο γεγονός ότι η ομάδα έπαιξε με ένα σύστημα που περισσότερο μπέρδεψε, παρά έκανε απλά τα πράγματα. Σχετικό είναι, όμως, κι αυτό, όταν ο ίδιος ο προπονητής εστιάζει πως το πρόβλημα ήταν στην προετοιμασία του ματς.

Το 0-0 του ΟΑΚΑ, πέρασε στο παρελθόν. Κανείς δεν θα το θυμάται σε λίγες ημέρες, απλά ο Μαρτίνς το εισέπραξε ως μια καλή ευκαιρία για να εξηγήσει στους παίκτες του, πως τίποτα δεν θα είναι εύκολο στη συνέχεια. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα έρθουν στο Καραϊσκάκη, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν την Τρίτη (7/7) στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα της Τετάρτης (8/7) με τον Άρη, όπως θα έχουν και το ματς στην Κρήτη με τον ΟΦΗ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΤΣ

Ο Μαρτίνς, πιστεύει πως από τη Θεσσαλονίκη κιόλας, η ομάδα θα επιστρέψει στις καλές της εμφανίσεις. Όλοι συνειδητοποίησαν πως ήταν μια κακή βραδιά στο ΟΑΚΑ και έκαναν την αυτοκριτική τους. Γνωρίζουν ότι οι αντίπαλοί τους θέλουν να τους σπάσουν το αήττητο. Οι ίδιοι, όμως, έχουν δουλέψει τόσο πολύ γι’ αυτό και θα κάνουν τα πάντα για να το κρατήσουν ως το τέλος.

ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Στο μυαλό του Μαρτίνς για τη συνέχεια, είναι και η διαχείριση των δυνάμεων των παικτών. Για παράδειγμα, ο Τσιμίκας που είναι στα… κόκκινα, έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Γκασπάρ πήρε την ευκαιρία του έστω και στην αριστερή πλευρά. Πήρε ένα ημίχρονο ο Σισέ αντί του κακού (από τα χειρότερά του ματς) Μπα, έμεινε πάλι στον πάγκο ο Μασούρας, από τους πιο επιβαρυμένους αγωνιστικά παίκτες στη σεζόν. Το έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς που ξέρει πλέον, πως σίγουρα, υπάρχουν έξι αναμετρήσεις. Οι τέσσερις για τα playoffs, ο τελικός του Κυπέλλου και η ρεβάνς με τους Γουλβς. Με την ελπίδα πως τα ευρωπαϊκά ματς, θα γίνουν περισσότερα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Θεωρεί "ύποπτη" την στάση της ΕΠΟ στο CAS
Super League: Αίτημα για παρουσία κόσμου στο ΟΦΗ - Ολυμπιακός
Στήστε τους στο απόσπασμα
Δεν έπαθε και καμιά ζημιά...
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ