ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Καμπιάσο: Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο από το ματς του Ολυμπιακού με την Οσμάνλισπορ για το Europa League
Ο Εστέμπαν Καμπιάσο από το ματς του Ολυμπιακού με την Οσμάνλισπορ EUROKINISSI

Ο Έστεμπαν Καμπιάσο ετοιμάζεται να προπονήσει. Ο Ολυμπιακός θέλει να ανανεώσει με τον Μαρτίνς, αλλά η εκτίμηση στον Αργεντινό υπάρχει. Έστω και για το μέλλον, υπό προϋποθέσεις…

Προξένησαν εντύπωση σε αρκετούς οι χθεσινές ατάκες του Έστεμπαν Καμπιάσο στο live που έκανε στο Instagram. Κυρίως η αυτοπεποίθηση του Αργεντίνου, όσον αφορά στο προπονητικό του μέλλον. "Πήρα το δίπλωμα UEFA PRO MASTER που είναι το πιο μεγάλο και μπορώ να προπονήσω κάθε ομάδα, σε οποιαδήποτε χώρα ή διοργάνωση. Είμαι έτοιμος να προπονήσω. Και πιστεύω ότι σύντομα θα αυτό θα γίνει", ήταν τα λόγια του πρώην "ερυθρόλευκου" ποδοσφαιριστή.

ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ

Δεν είναι τυχαίο φυσικά, ότι αυτό θα είναι το μέλλον του. Ποδοσφαιριστής ήταν στον Ολυμπιακό και όλοι είχαν σχηματίσει την άποψη, "είναι σαν προπονητής μέσα στο γήπεδο". Ήταν εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο καθοδηγούσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τον έβλεπες να παίζει στη μεσαία γραμμή και να λέει στους μπακ να ανέβουν, να δείχνει σε συμπαίκτες του που πρέπει να πάει η μπάλα στην επόμενη κίνησή τους, μιλούσε πολύ.

Από την πρώτη ημέρα που σταμάτησε το ποδόσφαιρο, δεν έκρυβε τι θέλει να κάνει στην επόμενη ημέρα του. Το Μουντιάλ του 2018 ήταν βοηθός του Πέκερμαν στην Εθνική Κολομβίας, αποκόμισε σημαντικές και ξεχωριστές εμπειρίες και τώρα λέει πως είναι έτοιμος για ένα μεγάλο βήμα, ως πρώτος προπονητής.

Κάποιοι, εκτιμούν ότι αυτό μπορεί να έρθει μέσω της πατρίδας του, της Αργεντινής. Άλλοι πως θα προτιμούσε μια ιταλική ομάδα.

ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Αυτό που δεν θα αλλάξει ποτέ ωστόσο, είναι η εξαιρετική άποψη που έχουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και φυσικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για τον Καμπιάσο. Διατηρούν άριστες σχέσεις, έχει έρθει άλλωστε αρκετές φορές στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει ματς και να δει από κοντά παλιούς του φίλους. Του αρέσει στην Ελλάδα και η αίσθηση που υπάρχει, είναι πως αν όλα πάνε καλά, κάποια στιγμή στο μέλλον θα τον δούμε και στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ναι, πολύ νωρίς για τέτοια κουβέντα, αλλά κρατήστε το και καλά να είμαστε πρώτα ο Θεός. Ο Καμπιάσο, ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα. Τις σεζόν 2015-16 και 2016-17, όπου αγωνίστηκε σε 49 ματς, ενώ πέτυχε 7 γκολ.

Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων γιατί ορισμένοι δεν μπορούν να καταλάβουν τα αυτονόητα, η πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να συνεχίσει και τη νέα χρονιά με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός, με την κατάσταση που διαμορφώνεται με τον κορονοϊό, περισσότερο… χαμένος δείχνει, όσον αφορά στο τι θα μπορούσε να έχει ως πρόταση. Όλα πάνε πιο πίσω και ο χρόνος, φαίνεται να είναι περισσότερο σύμμαχος του Ολυμπιακού. Αυτό, δεν σημαίνει ότι ο ατζέντης του Μαρτίνς δεν μπορεί να βρει καλή πρόταση. Από τον Ολυμπιακό πάντως, υπάρχει η διάθεση να ανέβει, ο Πορτογάλος προπονητής θα ήθελε να μείνει, άρα θα πρέπει να αλλάξουν πολλά για να υπάρξει διαζύγιο.

Το θέμα Καμπιάσο, έχει να κάνει με το μέλλον. Υπό προϋποθέσεις πάντα… Βλέπετε, πολλά αλλάζουν στη ζωή μας πλέον, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βαλμπουενά: "Το μέλλον μου είναι στον Ολυμπιακό"
Ολυμπιακός: Ο Καφού… ντριμπλάρει τα τρία παιδιά του
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ