ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς στη φιέστα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Καλλιτέχνες διεθνούς βεληνικούς από την Ελλάδα, τη Γερμανία και την Αγγλία θα βρεθούν στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Κυριακή (19/7, 20.00), στη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει την Κυριακή (19/7, 20.00) την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος, μετά τον 10ο και τελευταίο αγώνα των playoffs, με την ΑΕΚ. "Τα φώτα της ελπίδας" είναι ο τίτλος της φιέστας, όπως ανέφερε και ο Κριστιάν Καρεμπέ στο πλαίσιο της παρουσίασης του προγράμματος της γιορτής.

"Στόχος μας να δώσουμε ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας από τον Ολυμπιακό στους φιλαθλους μας και τον Πειραιά, από τον Πειραιά στην Ελλάδα, και από την Ελλάδα σε ολόκληρο τον Κόσμο. Συνδέουμε το ποδόσφαιρο, τις αξίες του Ολυμπιακού, την αλληλεγγύη με την τέχνη και τον πολιτισμό για να επικοινωνήσουμε στον κόσμο το μεγαλειο του Ελληνικού Ολυμπιακού Πνεύματος" τονίζεται από τους "ερυθρόλευκους".

Στη φιέστα θα δώσουν το παρών καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς από την Ελλάδα, τη Γερμανία και την Αγγλία (Αστέρης Κούτουλας, Ross Ashton, Oliver Schulze, Daniel Brunne κ.α.). Ένα καλλιτεχνικό, ανθρώπινο δημιούργημα, ένα πολυθέαμα στο άδειο φαληρικό γήπεδο, που όμως θα είναι γεμάτο συναίσθημα, τέχνη, στιγμές, μηνύματα και σύμβολα, όπως σημειώνεται.

Στον Ολυμπιακό μιλούν για ένα υπερθέαμα φωτός και μουσικής και για "μήνυμα ελπίδας, που ταξιδεύει στην Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο". Οι δύο πιο εμβληματικοί Έλληνες συνθέτες Μίκης Θεοδωράκης και Μάνος Χατζιδάκης με τα τραγούδια τους από τις δύο πιο εμβληματικές ταινίες ‘Ποτέ την Κυριακή’ και ‘Ζορμπάς’ που έχουν ταξιδέψει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο, χορεύουν σε remix από νέους Έλληνες καλλιτέχνες (Dj Αντωνης Δημητριάδης και Αλέξανδρος Καρόζας).

Οι "ερυθρόλευκοι" με αυτόν τον συμβολικό τρόπο τιμούν τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μελίνας Μερκούρη, που ερμήνευσε τα ‘Παιδιά του Πειραιά’ ακριβώς στον ίδιο τόπο που θα λάβει χώρο η φιέστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Φιέστα "με τον κόσμο" τους οι ερυθρολευκοι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ