Ολυμπιακός και Stoiximan έδωσαν χαμόγελα στα παιδιά της "Φλόγας"

Ολυμπιακός και Stoiximan βρέθηκαν για ακόμα μία χρονιά δίπλα στον Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, στο Ίδρυμα "Φλόγα", προσφέροντας αναμνηστικά δώρα και ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, έτσι κι εφέτος η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Stoiximan επισκέφθηκαν το Ίδρυμα "Φλόγα". Το μεσημέρι της Πέμπτης (12/12) αντιπροσωπεία των "ερυθρόλευκων" και του μεγάλου τους χορηγού επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες, προσφέροντας στα παιδιά αναμνηστικά δώρα και ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι ποδοσφαιριστές Παπέ Σισέ, Χιλάλ Σουντανί, Μπρούνο, Τζολάκης και Ξενιτίδης, ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων, Κώστας Βερνίκος, ο διευθυντής επικοινωνίας Νίκος Γαβαλάς, ενώ τον Stoiximan η Ιωάννα Κοζαδίνου, Μarketing & CSR Executive της εταιρείας.

Αυτή είναι η έκτη φορά που ο Stoiximan επισκέπτεται τους μικρούς ήρωες της Φλόγας. Από το 2014 στηρίζει σημαντικά το Ίδρυμα, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας, συνεισφέροντας στις λειτουργικές και άλλες ανάγκες του Συλλόγου. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιξαν, φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά, μοίρασαν αυτόγραφα και μπάλες, αλλά και ζεστά χαμόγελα που τόσο τα χρειάζονται.

Ο Stoiximan, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης υλοποιεί δράσεις που αφορούν στις ανάγκες της οικογένειας και του παιδιού, συμβάλλοντας με κάθε διαθέσιμο μέσο στη στήριξη κοινωνικών ιδρυμάτων, διασφαλίζοντας τη συνέχιση των έργων τους.

Ο Κώστας Βερνίκος δήλωσε: "H οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι πάντα δίπλα σε αυτούς τους μικρούς-μεγάλους μαχητές, που δίνουν καθημερινά τον αγώνα να κρατήσουν αυτό το θεϊκό δώρο που έχει δοθεί σε όλους μας, την ανθρώπινη ζωή. Ένα χαμόγελο, λίγη χαρά και ένα αυτόγραφο είναι μια ελάχιστη βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε στην προσπάθεια τους, που θα έχει στο τέλος ένα και μοναδικό αποτέλεσμα, τη νίκη για την ανθρώπινη ζωή".

Ο Χιλάλ Σουντανί είπε: "Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για ακόμα μία φορά. Είμαστε χαρούμενοι που επισκεπτόμαστε τα παιδιά αυτά προκειμένου να τους προσφέρουμε στιγμές χαράς. Είναι σημαντικό για εμάς να κάνουμε τέτοιες επισκέψεις και να βλέπουμε από κοντά τους φίλους μας. Δυστυχώς η ζωή έχει τέτοια προβλήματα, αλλά αυτό που ευχόμαστε είναι να είναι γρήγορα περαστικά και τα παιδιά να βρουν τη δύναμη τους".

Ο Παπέ Σισέ τόνισε: "Είμαστε χαρούμενοι που επισκεφτήκαμε τους φίλους μας, αυτά τα παιδιά που είναι άρρωστα. Είναι μία σημαντική πρωτοβουλία και είναι όμορφο να ερχόμαστε στους φίλους μας και να τους βλέπουμε από κοντά. Είμαστε ποδοσφαιριστές που δίνουμε τη μάχη μας στα γήπεδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς η ζωή τα φέρνει. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι το ελάχιστο, να κάνουμε επισκέψεις σε αυτά τα παιδιά και να τους δίνουμε στιγμές χαράς. Τους ευχόμαστε να γίνουν γρήγορα καλά".

Από την πλευρά του ο Κώστας Τζολάκης δήλωσε: "Είναι μία όμορφη στιγμή, γνωρίσαμε τα παιδιά, κάναμε φίλους. Πιστεύω πέρασαν όμορφα τα παιδιά. Μοιράσαμε αυτόγραφα, είναι και το πνεύμα των Χριστουγέννων και τους ευχόμαστε να θεραπευτούν γρήγορα. Είναι μαχητές σε αυτό που κάνουν, έναν άθλο και είμαι σίγουρος πως θα ανταπεξέλθουν και θα βγουν νικητές. Μαθαίνω από αυτούς και τους μίλησα για το ποδόσφαιρο, που ήθελαν να μάθουν πολλά".

Η Ιωάννα Κοζαδίνου, Marketing & CSR Executive της Stoiximan, ανέφερε: "Προσπαθούμε να βρισκόμαστε κοντά σε οργανισμούς όπως είναι η Φλόγα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Τα Χριστούγεννα όμως συμβολίζουν την προσφορά και την ευθύνη που έχουμε απέναντι στον συνάνθρωπο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε για ακόμα μία φορά με την ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στη Φλόγα, που επιτελεί ένα τόσο σπουδαίο έργο. Η Stoiximan και η Φλόγα έχουν έναν κοινό παρανομαστή. Η Stoiximan αναζητεί και στηρίζει τους μικρούς ήρωες σε όλη την Ελλάδα και εδώ βρίσκονται οι πραγματικοί ήρωες. Καλά Χριστούγεννα σε όλους".

Τα λόγια της Προέδρου της «Φλόγας», κας Μαρίας Τρυφωνίδη: "Έχει γίνει πλέον… ραντεβού. Κάθε Χριστούγεννα περιμένουμε τη Stoiximan και τον Ολυμπιακό. Ευχαριστούμε γιατί η Stoiximan είναι για πολλά χρόνια δίπλα μας. Τα παιδιά αγαπάνε τον Ολυμπιακό, αυτό είναι γνωστό και το γνωρίζετε, δεν είναι κάτι καινούργιο. Είναι χαρά για τα παιδιά όταν έρχονται εδώ οι παίκτες του. Για εμάς μυρίζει πλέον Χριστούγεννα. Αυτή η επίσκεψη μας φέρνει τα Χριστούγεννα. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές, υγεία πάνω από όλα και τα παιδιά μας του χρόνου να είναι σπίτια τους. Πάντα για τα παιδιά είναι μία ιδιαίτερη επίσκεψη, περιμένουν την μπάλα και τις υπογραφές, είναι κάτι σημαντικό για εκείνα. Ξεφεύγουν από την καθημερινότητα σπίτι, νοσοκομείο και περνάνε ευχάριστα. Τους μένει η μπάλα με τις υπογραφές, την οποία παίρνουν στο σπίτι τους. Είναι χαρά για τα παιδιά η επίσκεψη των παικτών του Ολυμπιακού".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.