ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός και στο Λονδίνο!

Ολυμπιακός και στο Λονδίνο!

Την δημιουργία Σχολής ποδοσφαίρου στο Λονδίνο ανακοίνωσε η διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού! Επικεφαλής θα είναι οι Αναστάσιος ΛαμπριανόςκαιΝίκος Σπίνος.

Συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυο των Σχολών του Ολυμπιακός εκτός συνόρων και μετά τις δυο Σχολές του στις ΗΠΑ και τιςπέντε Σχολές του στην Κύπρο, καλωσόρισε στο δίκτυο του και το Λονδίνο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διεύθυνσης Ακαδημίας των Πειραιωτών:

"Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου τουΟλυμπιακούανακοινώνει τη δημιουργία Σχολής Ποδοσφαίρου στοΛονδίνο.

ΟΟλυμπιακόςτηρώντας πιστά τις αρχές του για ανάπτυξη, αναβάθμιση και αξιοποίηση των Τμημάτων Υποδομήςσ' όλη την Ελλάδακαι στον πλανήτη καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δίκτυό του τοΛονδίνο, ως νέο μέλος της ευρύτερης οικογένειας μας.

Μετά από τιςδυο Σχολές του στις ΗΠΑ, τιςπέντε Σχολές του στην ΚύπροοΟλυμπιακόςαποκτά Σχολή και στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία θ' αρχίσει να λειτουργεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Επικεφαλής της Σχολήςμας στο Λονδίνο θα είναι οι κ.κ. Αναστάσιος ΛαμπριανόςκαιΝίκος Σπίνος. Κατά την διάρκεια των συζητήσεων και της υπογραφής του συμβολαίου για την δημιουργία της Σχολής ο κ. Λαμπριανός είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο Προπονητικό Κέντρο τουΟλυμπιακούστο Ρέντη και να γνωρίσει εκτός από τον Διευθυντή Δικτύου Σχολών κ.Βασίλη Νάνο, τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ.Κυριάκο Καραταϊδη, τον Γενικό Αρχηγό της Κ-20 κ.Αριέλ Ιμπαγάσακαι τον επικεφαλής scouting της Ακαδημίας κ.Γιώργο Αμανατίδη.

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας μας κ. Καραταϊδης μιλώντας για το νέο μέλος στο Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού σημείωσε:

"Ο Ολυμπιακός είναι παντού. Είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος αλλά τον ξέρουν σ' όλο τον πλανήτη. Μετά από τις Σχολές μας στις ΗΠΑ και στην Κύπρο και το Λονδίνο είναι πλέον στην οικογένεια μας.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και θα είμαστε δίπλα στους νέους συνεργάτες μας για να σηκώσουν ψηλά την σημαία του Ολυμπιακού στο Λονδίνο".

Ο κ. Αναστάσιος Λαμπριανός εξηγώντας τους λόγους της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό για την δημιουργία Σχολής στο Λονδίνο δήλωσε:

"Ο Ολυμπιακός για εμάς είναι ιδέα, είναι τρόπος ζωής. Μεγαλώσαμε με τον Ολυμπιακό και πάντα μας κάνει υπερήφανους. Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τον Ολυμπιακό γιατί είναι η ομάδα με την καλύτερη οργάνωση και σε θέματα υποδομής και αυτό το δείχνει η σπουδαία ανάπτυξη του Δικτύου Σχολών του αλλά και οι επιτυχίες της Ακαδημίας του.

Το Λονδίνο είναι μια πόλη με έντονο το ελληνοκυπριακό στοιχείο, πάνω στο οποίο θα βασιστούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Στόχος και αυτοσκοπός μας είναι οι διάπλατα ανοιχτές πόρτες σε όλα τα παιδιά του Λονδίνου, ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας, κοινωνικής κατάταξης και χώρα προέλευσης. Πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός έχει να προσφέρει πολλά στα παιδιά. Σας περιμένουμε στη Σχολή μας στο Λονδίνο".

Τα στοιχεία της Σχολής

Υπεύθυνοι Σχολής

Αναστάσιος Λαμπριανός

Νίκος Σπίνος

Γήπεδο

The Archer Academy

Stanley Road Campus

Eagans Close

London N2 8GA

http://www.schoolsplus.co.uk/archeracademy

Στοιχεία επικοινωνίας

Facebook: Olympiacos Soccer School London

Tηλέφωνο:+44 7397 790472/07397 790472

email:[email protected]".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ