ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Κ15: Κόντρα σε Τσέλσι και Γιουνάιτεντ οι "ερυθρόλευκοι"

Ολυμπιακός Κ15: Κόντρα σε Τσέλσι και Γιουνάιτεντ οι "ερυθρόλευκοι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Αγγλία και στο Ντέρμπι βρίσκεται από την Τρίτη (3/10) η Κ15 του Ολυμπιακού, όπου θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά μαζί με ομάδες της Premier League, όπως οι

Κόντρα σε πανίσχυρες ομάδες της Premier League όπως η Τσέλσι, η Γουέστ Χαμ και της Premier Ship όπως η Φούλαμ θα βρεθεί αντιμέτωπη η Κ15 του Ολυμπιακού, η οποία θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά υπό την αιγίδα της Premier League Youth Operations.

Στον έτερο όμιλο και πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Νιούκασλ ενώ ο Ολυμπιακός είναι μαζί με της Ντιναμό Κιέβου και Λειψεία οι μοναδικές ομάδες εκτός Αγγλίας.

Όπως ανακοίνωσε η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ:

"Από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου, η ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού θα δώσει το «παρών» στο International Tournament 2019 υπό την αιγίδα της Premier League Youth Operations, δείχνοντας πως το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ερυθρόλευκης Ακαδημίας λειτουργεί υποδειγματικά και βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ολυμπιακός είναι μία από τις τρεις διεθνείς ομάδες (εκτός Αγγλίας) που προσκλήθηκαν να μετέχουν, με τη συμμετοχή του εκεί να δίνει συνέχεια στην παρουσία του στα δρώμενα του αγγλικού ποδοσφαίρου σε επίπεδο Ακαδημιών, μετά και την προετοιμασία της Κ19 το καλοκαίρι στο Νότιγχαμ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον ίδιο όμιλο μαζί με τις Τσέλσι, Γουέστ Χαμ και Φούλαμ, ενώ στο τουρνουά συμμετέχουν ακόμα οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιούκασλ, Ντέρμπι Κάουντι, Ντιναμό Κιέβου και Λειψία μεταξύ άλλων, με τα παιχνίδια να ξεκινούν την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου. Ο Νίκος Τοπολιάτης, πήρε μαζί του 18 ποδοσφαιριστές:

Κονσολάκης, Νίνος, Χουρδάκης, Γκλέτσος, Μαυρόπουλος, Σταράκης, Γατόπουλος, Μοίρας, Βλέτσας, Μίνης, Κωστούλας, Ρούτσι, Φίλος, Παπακανέλλος, Διαμαντόπουλος, Χαμοξάρας, Σούλο, Φαϊτατζόγλου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ