ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ιταλικό σενάριο συνδέει τον Τααράμπτ με τους Πειραιώτες

AC Milan forward Adel Taarabt, of Morocco, controls the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 29, 2014. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan forward Adel Taarabt, of Morocco, controls the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 29, 2014. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Ολυμπιακός χτενίζει τη μεταγραφική αγορά επιδιώκοντας την ενίσχυσή του από τη μέση και μπροστά και σύμφωνα με ιταλικό μέσο ασχολήθηκε εσχάτως με την περίπτωση του μέσου της Μπενφίκα, Αντέλ Τααράμπτ.

Η ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν αλλά και των αγώνων του Σεπτεμβρίου γαι τα playoffs του Champions League, και το γεγονός αυτό έχει κάνει τους Πειραιώτες να έχουν ανοιχτές τις κεραίες τους προς πάσα κατεύθυνση.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της " Tuttomercatoweb", ένας από τους παίκτες που βρίσκονται πλέον στο προσκήνιο για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι ο Αντέλ Τααράμπ, ο οποίος ανήκε στην Μπενφίκα.

"Έντονη κινητικότητα υπάρχει για τον Αντέλ Τααράμπ, τον Μαροκινό μέσο της Μπενφίκα που στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Μίλαν και Τζένοα.

Σύμφωνα με πηγές του Tuttomercatoweb, για τον παίκτη έχει κινηθεί ο Ολυμπιακός. Στην Ρωσία υπάρχει η Ζενίτ, ενώ στην Ιταλία μπορεί να ενδιαφερθεί η Σαμπντόρια σε περίπτωση που πουληθεί ο Ραμίρες (είναι σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του).

Θα μπορούσε να απασχολήσει ξαφνικά και την Φιορεντίνα, αλλά προς το παρόν δεν δείχνουν διάθεση οι βόλα να κάνουν κίνηση", αναφέρει χαρακτηριστικά με σημερινό της δημοσίευμα η εν λόγω ιταλική ιστοσελίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Επιμένει για Εμβιλά κι ας "κλωτσάει" η Σεντ Ετιέν
Ολυμπιακός: Βρήκε τους μπακ του τελικού, πάει για τρεις μεταγραφές
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ