ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ικανοποίηση για Σουντανί

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιλάλ Σουντανί έχει μπει στο γήπεδο, κάνει ασκήσεις με την μπάλα, σπριντ, έχει μπει στον πέμπτο μήνα μετά την επέμβαση που πραγματοποίησε, δεν έχει ενοχλήσεις και δεν κρύβει και ο ίδιος τη χαρά του γι’ αυτό.

Στις 9 Φεβρουαρίου στο Περιστέρι, ο Χιλάλ Σουντανί είχε ραντεβού με την ατυχία. Ένα στραβοπάτημα, το γόνατο «έπαιξε» και ο δρόμος για το χειρουργείο. Για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικά διάστημα, ρήξη χιαστών.

Ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, πάνω που είχε κερδίσει τη θέση του στην ευρωπαϊκή λίστα. Με 21 συμμετοχές και 7 γκολ, έδινε αρκετές λύσεις και είχε εξελιχθεί σε ένα ιδανικό εργαλείο στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς. Με τον Σουντανί μέσα, μπορούσε να παίξει πιο εύκολα το 4-4-2 και σίγουρα του έχει λείψει.

Ο 32χρονος επιθετικός, στο διάστημα της καραντίνας είχε μεταβεί στην Κροατία. Διατηρεί σπίτι εκεί, τον βρήκε μάλιστα και δυνατός σεισμός (!) χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα για την οικογένειά του. Πλέον, έχει επιστρέψει στη χώρα μας και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση.

Δεν θα γίνει… αύριο, αλλά στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» υπάρχει ικανοποίηση. Έχει μπει στο γήπεδο, κάνει ασκήσεις με την μπάλα, σπριντ, έχει μπει στον πέμπτο μήνα μετά την επέμβαση που πραγματοποίησε. Θα έχει μπροστά του ένα διάστημα που πρέπει να δουλέψει ακόμη περισσότερο, μέχρι να μπει με την υπόλοιπη ομάδα.

Νιώθει πάντως καλά, δεν έχει ενοχλήσεις και δεν κρύβει και ο ίδιος τη χαρά του γι’ αυτό. Όταν έχεις ζήσει μέσα σε μικρό διάστημα δύο φορές την ίδια περιπέτεια, τίποτα δεν είναι εύκολο. Κάθε άλλο. Ο Σουντανί πιστεύει στον εαυτό του, στη δουλειά που κάνει, έχοντας βέβαια δίπλα του από την πρώτη στιγμή τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Πάνω που είχε βρει το ρόλο του, που πήγαινε καλά, στάθηκε άτυχος. Το θετικό, όμως, είναι πως μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του που λογικά θα γίνει τη νέα σεζόν. Άλλωστε από το 2019-20 ως το 2020-21, θα υπάρξει μια μικρή παύση, μετά την πανδημία και την αλλαγή του καλεντάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Ξεκουράζει Σεμέδο ο Μαρτίνς
Ολυμπιακός: "Ορισμός... μπόνους για τον ΠΑΟΚ της ισονομίας"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ