ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η τελευταία πινελιά στον Βόλο

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τον... πίνακα του 2019 και ο Μαρτίνς έχει κατασταλάξει στα πλάνα του. Το άγχος για την τρικλοποδιά στην Τούμπα, το ντέρμπι με Παναθηναϊκό και η λύση Ντουρμισάι στο προσκήνιο.

Μια προπόνηση και ένα ματς απομένει για τον Ολυμπιακό, πριν το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι σήμερα ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Βόλο (22/12, 17:15), εκεί που δεν θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους μετά την απόφαση των γηπεδούχων να μην δώσουν εισιτήρια.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, θέλει να δει την ομάδα του να συνεχίσει σε καλό ρυθμό, γιατί όχι με μια ακόμη εύκολη νίκη. Ο Βόλος δεν δείχνει στα καλύτερά του. Κι ένα κομμάτι που έχει δει το τμήμα αναλυτών, είναι οι φάσεις που δέχεται ο Βόλος. Πολλές σε κάθε ματς, ειδικά όταν απέναντί του έχει μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΠΟΝΤΕΝΣΕ, ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ

Η αλήθεια είναι πως ο Μαρτίνς δεν μπορεί να αλλάξει πολλά. Μετρημένα είναι τα… κουκιά όσον αφορά στους παίκτες που υπολογίζει. Ο Ντανιέλ Ποντένσε μπορεί να ήταν στον πάγκο στον αγώνα με την ΑΕΛ, αλλά προπόνηση δεν κάνει με την υπόλοιπη ομάδα. Μυϊκό είναι το θέμα του, τώρα αν τον ξαναπάρει ο Μαρτίνς, αυτός ξέρει. Πρόβλημα τραυματισμού έχει πάντως και αυτό δεν αμφισβητείται. Από εκεί και πέρα, εκτός με ενοχλήσεις, είναι και ο Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε χθες και έτσι τα πλάνα του Μαρτίνς είναι σχεδόν έτοιμα.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ

Ο Ζοζέ Σα θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια. Μπορεί να έχει τα θέματά του το τελευταίο διάστημα, αλλά ο Αλέν λογικά με την Καλαμάτα στο Κύπελλο Ελλάδας θα ντεμπουτάρει. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί πήρε ανάσες κόντρα στην ΑΕΛ και επιστρέφει λογικά στο αρχικό σχήμα. Για την αριστερή πλευρά, ο Τσιμίκας και πάλι είναι αυτός που θα ξεκινήσει. Αλλαγή θα έχουμε στη θέση των στόπερ. Ο Ρούμπεν Σεμέδο πήρε ανάσες με την ΑΕΛ εκτίοντας παράλληλα και την τιμωρία του με μία αγωνιστική, καθώς είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ο Πορτογάλος στόπερ επιστρέφει στην ενδεκάδα, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στο πλευρό του λογικά.

Στη μεσαία γραμμή, Μπουχαλάκης και Καμαρά θα παίξουν πάλι μαζί, με τον Γκιλιέρμε να απέχει λόγω του τραυματισμού του. Στα άκρα, θα είναι ο Μασούρας που είναι on fire τον τελευταίο καιρό. Σκοράρει, δείχνει σε καλή κατάσταση και θα είναι από τα πρόσωπα κλειδιά στον αγώνα του Βόλου. Ο άλλος εξτρέμ, λογικά θα είναι πάλι ο Μπρούνο. Ο Μαρτίνς έδειξε να μένει ευχαριστημένος από τον Μπρούνο στον αγώνα με την ΑΕΛ, στη μοναδική του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα. Μπροστά, θα είναι πάλι το δίδυμο Σουντανί, Ελ Αραμπί. Συνεργάζονται περίφημα και έτσι ο τεχνικός των Πειραιωτών δεν θα αλλάξει συνταγή.

Η ΑΔΕΙΑ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΩΝ

Οι ερυθρόλευκοι μετά τον αγώνα με τον Βόλο, φεύγουν σε άδεια. Είναι ελεύθεροι, 23, 24, 25, 26, 27 Δεκεμβρίου. Και το επόμενο ραντεβού τους, είναι το απόγευμα 28 Δεκεμβρίου στο Ρέντη. Λογικά θα πάρουν και την Πρωτοχρονιά, ωστόσο από το μυαλό τους δεν θα βγει το ντέρμπι των αιωνίων. Κεκλεισμένων, αλλά στις 5 Ιανουαρίου 2020, θα είναι το πρώτο ματς για τη νέα χρονιά.

ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ;

Στον Ολυμπιακό, παρακολουθούν και τις εξελίξεις με το θέμα της αποχής των διαιτητών. Βλέπετε αν γίνει αναβολή για μία εβδομάδα, θα πάει πιο πίσω το πρωτάθλημα και τα πλέι οφ. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα πάει στην Τούμπα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μετά το ταξίδι του από το Λονδίνο και τη ρεβάνς με την Άρσεναλ.

Επιστρέφοντας δηλαδή στην Ελλάδα Παρασκευή και Σάββατο να πρέπει να ξαναμπεί αεροπλάνο για να πάει Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει κάποια αντίδραση ακόμη, γιατί δεν είναι κάτι σίγουρο. Δεν θα μείνουν και με σταυρωμένα τα χέρια, όμως, οι ερυθρόλευκοι.

ΠΕΡΙ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ

Χθες (20/12) έγινε γνωστό ότι διακόπηκε ο δανεισμός του Ντουρμισάι στην Μπέβερεν. Δεν πήγε καλά εκεί. Δεν πήρε το χρόνο που θα ήθελε, πέτυχε ένα γκολ και το μέλλον δεν θα ήταν και καλύτερο. Ευκαιρίες δύσκολα θα έπαιρνε και έτσι αποφασίστηκε να επιστρέψει. Μένει βέβαια να φανεί αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ή θα δοθεί αλλού δανεικός. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να μείνει ως μια λύση στην επίθεση. Γνωρίζει το πρωτάθλημα, αντιπάλους. Βέβαια, υπάρχουν ομάδες που τον θέλουν και ήδη του έχουν μεταφέρει το ενδιαφέρον τους. Είναι μια περίπτωση που θα κληθεί να αποφασίσει ο Μαρτίνς και η διοίκηση για το τι θα γίνει…

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ