ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η συμβουλή του Ζέεντορφ έφερε τον Γκιλιέρμε

Olympiakos' Guilherme , right, celebrates the opening goal against Viktoria Pizen during a Champions League second qualifying round, second leg soccer match, between Olympiakos and Viktoria Pizen at Georgios Karaiskakis stadium in the port of Piraeus, near Athens, Tuesday, July 30, 2019.(AP Photo/Petros Giannakouris)
Olympiakos' Guilherme , right, celebrates the opening goal against Viktoria Pizen during a Champions League second qualifying round, second leg soccer match, between Olympiakos and Viktoria Pizen at Georgios Karaiskakis stadium in the port of Piraeus, near Athens, Tuesday, July 30, 2019.(AP Photo/Petros Giannakouris) AP

Ο Γκιλιέρμε αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον πρώην προπονητή του στη Ντεπορτίβο, Κλάρενς Ζέεντορφ, η συμβουλή του οποίου... έφερε τον Βραζιλιάνο μέσο στον Ολυμπιακό.

Το 2018 ο Γκιλιέρμε βρέθηκε μπροστά σε ένα δίλημμα. Να επιστρέψει στη Βραζιλία ή να συνεχίσει στην Ευρώπη. Ενώ ο σκοπός του ήταν να γυρίσει στη χώρα του, τελικά ακολούθησε τη συμβουλή του Κλάρενς Ζέεντορφ, τον οποίο είχε προπονητή στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο χαφ του Ολυμπιακού έδωσε συνέντευξη στο ESPN της πατρίδας του και αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον Ολλανδό.

"Του είπα ότι ήθελα να γυρίσω στη Βραζιλία και ότι είχα κουραστεί να παλεύω για την παραμονή. Ήθελα να είμαι χαρούμενος ξανά" ανέφερε ο 29χρονος για να λάβει την ακόλουθη απάντηση από τον παλαίμαχο Ολλανδό σταρ: "Θα ήταν καλύτερο για εσένα να μείνεις στην Ευρώπη. Θα έρθουν καλά πράγματα για εσένα".

Deportivo's coach Clarence Seedorf appears during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Barcelona at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Deportivo's coach Clarence Seedorf appears during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Barcelona at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar) AP

Ο Γκιλιέρμε είχε πρόταση από τη Σάο Πάουλο και από άλλες ομάδες της Βραζιλίας, αλλά προτίμησε να ακολουθήσει τα λόγια του Ζέεντορφ. Περίμενε ώσπου ήρθε η πρόταση από τον Ολυμπιακό. "Δεν υπάρχει τρόπος να συγκρίνεις τη La Liga με την Ελλάδα, αλλά έψαχνα μια ομάδα με μεγάλους στόχους. Ήθελα να γίνω πρωταθλητής και το είχα όνειρο να παίξω στο Champions League και στο Europa League" είπε.

Ο Νοτιοαμερικανός περιέγραψε όσα βιώνει με τον Ολυμπιακό: "Μας περίμενε λίγο καιρό να τα καταφέρουμε. Αυτή η σεζόν είναι φοβερή. Πήραμε το πρωτάθλημα και περάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου. Έχουμε μπροστά μας και τη Γουλβς. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού μοιάζουν με αυτούς της Κορίνθιανς. Αγαπούν τους Βραζιλιάνους. Στην Ουντινέζε και στην Λα Κορούνια τα γήπεδα ήταν πιο ήσυχα...".

Όσο για το μέλλον του, απάντησε: "Έχω ένα χρόνο συμβολαίου στην Ελλάδα. Θα δούμε αν ανανεώσω ή έρθει πρόταση. Μια μέρα θέλω να επιστρέψω στη Βραζιλία, δεν ξέρω ακόμα το πότε, αλλά θα πρέπει να είναι κάτι πολύ καλό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Καταγγελία για τις ληγμένες κάρτες υγείας των παικτών του ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός: Καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς στη φιέστα
Ολυμπιακός: Αμφίβολος για τον τελικό με την ΑΕΚ ο Χασάν
Φουλάρει για το νταμπλ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ