ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: H συγκίνηση του Φορτούνη και η αποθέωση

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Λίγο πριν τη σέντρα στο φιλικό με την Φόρεστ, παίκτες και προπονητής του Ολυμπιακού έδωσαν ευχές στον Κώστα Φορτούνη μέσω video που έπαιξε στα μάτριξ του "Καραϊσκάκης" και προκάλεσαν τη συγκίνηση του αρχηγού (VIDEOS).

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Νότιγχαμ Φόρεστ σε φιλικό στο "Καραϊσκάκης" που λειτουργεί ως πρόβα τζενεράλε για την πρώτη μάχη με την Βικτόρια Πλζεν για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και το μυαλό όλων στην ερυθρόλευκη οικογένεια είναι στον Κώστα Φορτούνη.

Στον μεγάλο άτυχο της φετινής σεζόν για τους Πειραιώτες, με τον ηγέτη της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς να τραυματίζεται σοβαρά στο ματς με το Αμβούργο (ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γονάτου) και να αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα σε έξι μήνες.

Μάλιστα, λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα με τους "κόκκινους" οι Πειραιώτες του έδειξαν πόσο πολύ είναι δίπλα του παρουσιάζοντας στα μάτριξ του φαληρικού γηπέδου ένα video, στο οποίο δίνουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση στον 27χρονο μεσοεπιθετικό ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Κριστιάν Καρεμπέ και αρκετοί συμπαίκτες του.

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δεν είναι όμως μόνο η ποδοσφαιρική οικογένεια του Ολυμπιακού κοντά στον "Φορτού", αφού το video (που ξεκινάει παίζοντας ένα γκολ του Φορτούνη κόντρα στην ΑΕΚ από την περασμένη σεζόν) κλείνει με τις ευχές του Βασίλη Σπανούλη.

"Kωστάρα οι τραυματισμοί είναι για τους δυνατούς και εσύ είσαι δυνατός. Θα το ξεπεράσεις και θα γυρίσεις καλύτερος απ'ότι ήσουν. Είμαστε όλοι κοντά σου και εγώ προσωπικά και θα γυρίσεις δυνατός. Μην αγχώνεσαι για τίποτα", ήταν το μήνυμα του ηγέτου του μπασκετικού Ολυμπιακού.

"Αρχηγέ γερά και γρήγορα κοντά", αναφέρει ο Ολυμπιακός στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, με τον Κώστα Φορτούνη να παρακολουθεί συγκινημένος το γήπεδο μέσα από τον αγωνιστικό χώρο και στο φινάλε να ανταποδίδει το χειροκρότημα του κόσμου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ