ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Σπόρτινγκ ανακοίνωσε συμφωνία 7 εκατ. ευρώ για Ποντένσε

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανακοίνωσε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να δίνουν 7 εκατ. ευρώ για τον Ποντένσε και την υπόθεση να μην οδηγείται σε δικαστήριο.

Με εξωδικαστική συμφωνία τα βρήκαν Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Ντάνιελ Ποντένσε. Κατόπιν ανακοίνωσης των "λιονταριών", τα δύο κλαμπ έδωσαν τα χέρια για τον Πορτογάλο εξτρέμ με το αντίτιμο ν' ανέρχεται στα 7.000.000 ευρώ.

Αρχικά, δημοσιεύματα ήθελαν τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα δικαστήρια για τον Ποντένσε, μετέπειτα κυκλοφόρησε σενάριο που ήθελε deal στα 5 εκατ. ευρώ, ενώ τώρα και με κάθε επισημότητα οι Πορτογάλοι ανακοίνωσαν οριστική συμφωνία με 7 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζουμε πως ο 23χρονος είχε αποχωρήσει από την Σπόρτινγκ το περασμένο καλοκαίρι, μαζί με γκρουπ συμπαικτών του, επειδή δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς κατόπιν παρότρυνσης του πρόεδρου της ομάδας.

Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, προ συμφωνίας, θυμόμαστε πως οι "ερυθρόλευκοι" απαιτούσαν την καταβολή 580.000 ευρώ ως αποζημίωση κι άλλων 250.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που θεωρεί ότι υπέστη, ενώ η Σπόρτινγκ ζητούσε αποζημίωση ύψους 60.000.000 ευρώ.

Πλέον, οι πρωτευουσιάνοι δεν έχουν να διεκδικούν τίποτα από τα δικαιώματα του Ποντένσε.

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Ολυμπιακός: Η Σπόρτινγκ ανακοίνωσε συμφωνία 7 εκατ. ευρώ για Ποντένσε
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ