ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η σοβαρή αντιμετώπιση και τα πλάνα του Μαρτίνς

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ  ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε με απόλυτη σοβαρότητα την φιλική αναμέτρηση με την Ομόνοια, ενώ ο κόουτς των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς, φανέρωσε τα πλάνα του ενόψει της ρεβάνς με τη Γουλβς.

Υπό άλλες προϋποθέσεις ο Ολυμπιακός θα είχε αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και θα πήγαινε για τη ρεβάνς με τους Γουλβς έτσι. Κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό και έτσι, ήρθε το φιλικό με την Ομόνοια. Ένα ματς που οι "ερυθρόλευκοι" ουσιαστικά επιβεβαίωσαν πως είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους Κύπριους. Αναμενόμενο, με άλλο ρυθμό σε σχέση με την Ομόνοια, καθώς εκεί το πρωτάθλημα έληξε νωρίτερα και πλέον είναι σε διαδικασία προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν.

ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΣΟΒΑΡΑ

Ο Μαρτίνς αυτό που έδειξε, ήταν πως δεν το είδε σαν ένα ματς ρουτίνας. Ένα φιλικό για να είναι απλά σε αγωνιστικό ρυθμό οι ποδοσφαιριστές του. Όπως είχατε διαβάσει και σε σχετικό άρθρο νωρίς το πρωί, θα δοκίμαζε το δίδυμο Σισέ και Μπα πίσω. Έτσι κι έγινε, με αυτούς θα πάει άλλωστε στο Μολινό να παλέψει το βράδυ της 6 ης Αυγούστου. Κοιτάζοντας και την εντεκάδα που παρέταξε, καταλαβαίνει κανείς γιατί ήταν μια πρόβα ενόψει Γουλβς. Μέσα όλοι όσοι υπολογίζονται για βασικοί.

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΟΜΑΡ

Αν η ρεβάνς γινόταν σήμερα, δεν θα έπαιζε ο Ομάρ. Όπως δεν θα είχε προλάβει και τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Νορβηγός μπακ έχει ακόμη ενοχλήσεις και δεν αγωνίστηκε. Έπαιξε βασικός ο Γκασπάρ, αλλά η αίσθηση που υπάρχει, είναι πως θα προλάβει τη ρεβάνς με τους Γουλβς. Ίσως και στην τελευταία του παράσταση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αν οι "ερυθρόλευκοι" δεν καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης. Ο Ελαμπντελαουί δίνει… μάχη μαζί με τον Χασάν αυτές τις ημέρες στο Ρέντη και ελπίζει πως θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, γι’ αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση.

ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Είδατε σε σχετικό άρθρο νωρίτερα, ότι στο Ρέντη βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δεν ήταν μια απλή κίνηση. Θυμίζουμε πως ο ηγέτης του Ολυμπιακού, είχε πάει στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών και την προηγούμενη εβδομάδα. Μετά από ένα δύσκολο βράδυ μάλιστα για τον ίδιο. Η Νότιγχαμ είχε μείνει εκτός πλέι οφ, την άλλη ημέρα ήταν στο Ρέντη και έδινε στίγμα για το τι περιμένει. Και για τον τελικό Κυπέλλου που δεν έγινε, αλλά και για τη ρεβάνς με τους Γουλβς.

Μαζί του ήταν και τα υπόλοιπα στελέχη του Ολυμπιακού. Δεν ήταν μόνο ότι ήθελε να δει το φιλικό. Βρέθηκε πάλι κοντά στην ομάδα. Τον βλέπουν οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία. Είναι σημαντική η παρουσία του. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι διακοπές, να χαλαρώνει. Δεν το πράττει, όμως. Είναι εδώ, πιστεύοντας στο ευρωπαϊκό όνειρο του Ολυμπιακού, στηρίζοντας την ομάδα, μένοντας δίπλα στους παίκτες. Και το δείχνει με τον καλύτερο τρόπο, με τις συχνές του παρουσίες στο Ρέντη. Το πιθανότερο άλλωστε, είναι να βρεθεί και στο Μολινό και να παρακολουθήσει την προσπάθεια της ομάδας από κοντά. Χαιρετήθηκε με αρκετούς ποδοσφαιριστές, έδειξε το ενδιαφέρον του. Αρέσει και στους παίκτες αυτό, που τον βλέπουν ενεργό. Ακόμη και αν κάποιοι δεν θα είναι εδώ τη νέα σεζόν.

Ο ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΝΤΑΡΜΠΙΣΙΡ

Είχε προαναγγείλει πως περίμενε πως και πως την επιστροφή του στην Ελλάδα και στο Ρέντη ο Ματ Ντάρμπισιρ. Ένας παίκτης που άφησε το δικό του στίγμα στον Ολυμπιακό. Εκείνο το γκολ του στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά και στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, χαλώντας τη φιέστα των πράσινων.

Ο Άγγλος επιθετικός, ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα στο Ρέντη. Δεν ήταν μόνο ότι τα είπε και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δίπλα του ήταν όλοι όσοι τον είχαν ζήσει και τότε. Είχε συζήτηση με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Βασίλη Τοροσίδη, αλλά και τον αντιπρόεδρο των "ερυθρολεύκων", Κώστα Καραπαπά. Δέθηκε πολύ με τον Ολυμπιακό ο Ντάρμπισιρ και δεν το έκρυψε. Ευχήθηκε μάλιστα καλή επιτυχία στην ομάδα για τη ρεβάνς με τους Γουλβς και το έκανε με την καρδιά του. Εδώ πολλές φορές, ακόμη και τώρα που φορά την πράσινη φανέλα της Ομόνοιας, προχωρά σε αναρτήσεις ερυθρόλευκου περιεχομένου μετά από ωραίες βραδιές του Ολυμπιακού. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι των Πειραιωτών, τον έχουν στην καρδιά τους, τον εκτιμούν πολύ.

Η ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ

Είναι από τους παίκτες που κερδίζει το στοίχημα το τελευταίο διάστημα. Ο Ραντζέλοβιτς δεν είναι ότι συνέχισε να σκοράρει, ακόμη και στο φιλικό. Είναι ότι δείχνει καλά παίρνοντας χρόνο και είναι στο μυαλό του Μαρτίνς για τα καλά.

Θέλει να έχει λύσεις ακόμη και αν του στραβώσει το ματς της ερχόμενης Πέμπτης στην Αγγλία. Και ο Σέρβος μπορεί να είναι μία τέτοια. Όπως και ο Φορτούνης. Πάντως η εντεκάδα δείχνει να έχει κλειδώσει, με Σα κάτω από τα δοκάρια, Ομάρ ή Γκασπάρ δεξιά, Τσιμίκα αριστερά, στόπερ Μπα και Σισέ. Στο κέντρο Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, αριστερά Βαλμπουενά, δεξιά Μασούρα και στην κορυφή της επίθεσης τον Ελ Αραμπί. Ο Χασάν άλλωστε, τρέχει για να προλάβει και να είναι στη διάθεση του Μαρτίνς.

ΚΑΙ Ο "ΑΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ"

Φυσικά, δεν μπορεί να απουσιάζει και η κουβέντα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Κι αυτό που σχολιάζουν στον Ολυμπιακό είναι πως από τη δήλωση του Χούμπελ, αποδεικνύεται πως ο ορισμός του τελικού στις 30 Αυγούστου, είναι άκυρος και παράνομος.

Αυτό που έλεγαν μάλιστα οι ερυθρόλευκοι, είναι πως ο κ. Χούμπελ είχε ξεκαθαρίσει πως οι εθνικές διοργανώσεις και μεταξύ αυτών και το Κύπελλο, θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί πριν από τις 3 Αυγούστου. Κι εδώ, το σχόλιο έχει και την Εθνική ομάδα. Όπως λένε, η ΕΠΟ εκτός από το Κύπελλο Ελλάδας δείχνει πως δεν υπολογίζει ούτε την Εθνική ομάδα, η οποία στις 3 Σεπτεμβρίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σλοβενία για το Nations League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ