ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η πρώτη ανάρτηση του νέου διευθυντή επικοινωνίας Νίκου Γαβαλά

Ολυμπιακός: Η πρώτη ανάρτηση του νέου διευθυντή επικοινωνίας Νίκου Γαβαλά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νέος Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, με ανάρτηση στο facebook, ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την τιμητική πρόταση, ενώ μίλησε για τους προσωπικούς στόχους του.

Ύστερα από εννιά χρόνια, ο Κώστας Καραπαπάς αποχώρησε από τη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ανέλαβε καθήκοντα Γ' αντιπροέδρου και επιχειρησιακού διευθυντή στους "ερυθρολεύκους".

Διάδοχος του κ. Καραπαπά θα είναι ο Νίκος Γαβαλάς, ο οποίος λίγο μετά την ανακοίνωση της ανάληψης των καθηκόντων του, ανέβασε ένα μήνυμα στο προσωπικό λογαριασμό του στο facebook για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

O κ. Γαβαλάς, αφού ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την τιμητική πρόταση, μίλησε για τους προσωπικούς στόχους του, ενώ στάθηκε και στη συμβολή του πατέρα του στην απόφασή του να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία.

Η ανάρτηση του νέου Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Έπειτα από τρεις δεκαετίες στο χώρο της δημοσιογραφίας, αποφάσισα να αποδεχθώ την άκρως τιμητική πρόταση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για να αναλάβω τη Διεύθυνση Επικοινωνίας του Ολυμπιακού.

Αναγνωρίζοντας ότι ως επαγγελματίες όλοι οι συνάδελφοι στόχο έχουν την καλύτερη δυνατή προώθηση της εικόνας των ομάδων τους κι αναλογιζόμενοι ότι υπηρετούμε το χώρο του αθλητισμού, έχουμε χρέος απέναντι σε όλα τα παιδιά που μας παρακολουθούν αλλά και όλους όσοι εμπνέονται από τις ομάδες μας, να λειτουργούμε χωρίς στείρες συγκρούσεις και αποκλεισμούς.

Με κοινό παρανομαστή όσα μας ενώνουν, την αγάπη μας για τον αθλητισμό και το χρέος να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα μέλλον με προοπτική και ανοιχτούς ορίζοντες, ευελπιστώ σε μία επικοινωνία με διάλογο και σεβασμό.

Και επί προσωπικού: ήταν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 όταν ο αείμνηστος πατέρας μου, Νικήτας Γαβαλάς με οδήγησε με εφόδια στο μονοπάτι της δημοσιογραφίας. Και τώρα, μία μεγάλη διαδρομή στον ηλεκτρονικό και το γραπτό Τύπο έφθασε στο τέλος της. Απήλαυσα ένα αξέχαστο ταξίδι με σπουδαίους δημοσιογράφους, παραγωγούς και τεχνικούς σε γραφεία, studio και γήπεδα. Τους είμαι ευγνώμων.

Αφήνω τη θέση μου δίπλα από τον πάγκο, καθώς μας περιμένει πια πολλή δουλειά σε αυτό το νέο συναρπαστικό ταξίδι στον Ολυμπιακό. Και είμαι σίγουρος πως από εκεί ψηλά, ο Μιλτιάδης και ο Νικήτας θα καμαρώνουν και θα χαμογελούν…

Θα επιιδιώξω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και του συλλόγου.

Νίκος Γαβαλάς

Διευθυντής Επικοινωνίας Ολυμπιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Νέος διευθυντής επικοινωνίας ο Νίκος Γαβαλάς
Ο Καραπαπάς ανέλαβε Γ' αντιπρόεδρος και επιχειρησιακός διευθυντής στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ